Gruppvåldtäkten i Visby

Efter Visby: 140.000 kronor samlades in till offret

Publicerad 18 oktober 2016 kl 15.46

Inrikes. Skribenten och tidigare DN-journalisten Julia Caesar riktade skarp kritik mot svensk media och svenska feminister när hon intervjuades av Jan Sjunnesson från Youtube-kanalen Svensk webbtelevision på lördagen. Samtidigt stod det klart att allmänheten samlat in 140.000 kronor till offret.

Gilla artikeln på Facebook

Jan Sjunnesson överräckte under lördagen pengarna, i form av en check, till en representant för kvinnan som anmält våldtäkten. Därefter intervjuade han Julia Caesar om situationen på Gotland.

Den tidigare DN-journalisten inledde med att understryka de stora mentalitets­skillnader som finns mellan västerlänningar och män från muslimska länder. Inte ens de mest bokstavstroende muslimerna, såsom IS, har några problem med att våldta icke-muslimska kvinnor. Och enligt Julia Caesar finns det klart stöd för beteendet i koranen.

– De ser ju oss icke-muslimer som otrogna och det är helt okej, enligt koranen, att våldta de otrognas kvinnor. Även att hålla dem som sexslavar, säger hon.

Extra allvarligt blir det enligt Julia Caesar eftersom man i Sverige utgår från att invandrare, i synnerhet muslimer, har samma normsystem som svenskar har.

– Men de har inte det, och det är en väldig tröskel för svenska folket att komma över, säger hon.

När Jan Sjunnesson frågar om våldtäkten i Visby kan vara en väcklarklocka för flickor och kvinnor som överväger att ge sig i lag med män från Mellanöstern ser Julia Caesar pessimistiskt på framtiden.

– Det tror jag inte. Det behövs många och värre saker för att det ska ändras. Svenska flickor och kvinnor är desinformerade av svenska media. De har inte fått veta hur farligt det är att följa med en okänd invandrad man.

Sveriges kvinnorörelse och landets så kallade feministiska regering ger Julia Caesar däremot inte mycket för.

– Jag tycker de ska skämmas, de ska veta hut, därför att de sviker svenska kvinnor och flickor. De ställer sig på förövarnas sida, på invandrarnas sida. De ställer sig på makten sida, sammanfattar Julia Caesar.


Nyheter från förstasidan

Ekonominyheter

Euron på 10,82. Samtidigt faller valutan mot dollarn till 9,63 kronor per dollar.0 

Antiwar.com

Utrikespolitiska nyheter med fokus på icke-interventionism.

Senaste huvudledare

Ingen kronisk kansler. Ett annat Tyskland är att vänta när Angela Merkel väl lämnar makten.0 

Liberal hysteri när ledarskribent använder g-ordet. Angriper ordval när argumenten tryter, skriver Joakim Andersen.0 Plus

Mer från Inrikes

Orbán: Pengakåt "vänstermaffia" försöker lura världen att invandring är bra och oundvikligt

Kräver totalt invandringsstopp inför EU-valet.. "Vi vill se ledare i Bryssel som inte vill organisera invandringen, utan som vill stoppa den."0 

SD-kvinnan själv: En misstolkning – "För mig är detta utagerat"

Tillbakavisar sexbrottsanklagelser.. "Vi har diskuterat hela händelsen, där han har bett om ursäkt och vi har gått vidare."0 

Sidor

Vetenskap

DNA från 10.000 år gammal svensk hittat – i tuggummi. Äldsta mänskliga DNA-fyndet i Skandinavien hittills.0 Plus

Ny studie: Vanliga finnar ger cancer. Forskarna: Så drabbas du av fenomenet.0 Plus