Nanna Olasdotter Hallberg var riksdagskandidat för Feministiskt initiativ 2014.

SR-feminist hängde ut politikerns 13-åriga brorsdotter

Publicerad 9 augusti 2018 kl 12.15

Inrikes. När den moderate riksdagsmannen Edward Riedl kritiserade P3 för att "romantisera narkotika" svarade den statliga radiojätten med att hänga ut montagebilder med knark på politikerns dotter och brorsdotter.

Gilla artikeln på Facebook

Edward Riedl har kritiserat humorpodden "Punani_99" på Sveriges Radio för att "romantisera narkotika" och har därför själv blivit föremål för humor i programmet.

När hans egen dotter och brorsdotter, 18 respektive 13 år gamla, fick vara med i programmet med monterade knarkbilder anser han dock att det gått för långt.

– Jag tycker att man ger fan i andras barn. Det är off-limit, det ska man inte hålla på med. Det blev jag väldigt upprörd över, och det blev min lillebror och hans fru också, säger Edward Riedl till Expressen.

Bilden, som numera är borttagen, föreställer Riedl tillsammans med sin dotter och brorsdotter och lades upp på Instagram i Sveriges Radios namn.

Nanna Olasdotter Hallberg, som driver humorpodden, är tidigare riksdagskandidat för Feministiskt initiativ. Hon hävdar att hon inte har haft några politiska motiv med uthängningen. Hon har enligt egen utsago ingenting med Fi att göra idag.

Julia Blomberg, tillförordnad kanalchef och ansvarig utgivare på P3, ber om ursäkt för uthängningen och anser att Nanna Olasdotter Hallberg "gick över gränsen".


Få våra viktigaste nyheter

Gör som tiotusentals andra svenskar och följ Fria Tider på Facebook!

Nyheter från förstasidan

Katastrofval för S i Bayern: Backar från 20 till 9 procent

Samtidigt minskar Merkels systerparti CSU kraftigt. Alternativ för Tyskland ökar till 11 procent och tar historisk plats i parlamentet.0 

Ekonominyheter

Dansk ägarfamilj straffar Klippan för SD-succén: Flyttar planerad anläggning från kommunen

Politiskt korrekt golvjätte "gör en Brandos".. Flyttar forskning och utveckling från kommunen för att hämnas på invånarna efter valresultatet.0 


Antiwar.com

Utrikespolitiska nyheter med fokus på icke-interventionism.