Trump: "Inte ett enda" land har blivit bättre av invandringen

Publicerad 21 juli 2018 kl 14.03

Utrikes. Inte ett enda europeiskt land har blivit bättre av att ha "massinvandring" eller mottagande av flyktingar. Det förklarar USA:s president Donald Trump, som nyligen var på besök i Europa, i en intervju med Tucker Carlson.

Gilla artikeln på Facebook

Det är i en intervju med Fox News Tucker Carlson, som publicerades i tisdags, som Donald Trump återigen angriper invandringen till västerländska stater.

Carlson undrar om Trump, som under många år besökt Europa, över huvud taget har sett någon plats som förbättrats genom massinvandring eller mottagande av ett stort antal "flyktingar".

– Inte ett enda, svarar presidenten och menar att detta är något han påpekat länge. För något år sedan skulle de ha blivit helt förolämpade av detta, nu kanske ett par av alla dessa länder skulle bli det.

Trump påpekar att han varnade europeiska ledare för farorna med massinvandring när han besökte Europa förra veckan.

– Jag sa till dem att invandringspolitiken till Europa är en katastrof. Ni förstör Europa, ni förstör Europas kultur. Brotten har ökat. Jag sa att de måste göra något. Det är inte jag, titta bara på siffrorna. Siffrorna talar för sig själv. Kulturen förändras snabbt och brottsfrekvensen förändras mer än snabbt. Ni behöver göra något, sa jag åt dem.


Ekonominyheter

Antiwar.com

Utrikespolitiska nyheter med fokus på icke-interventionism.

Senaste huvudledare

Ingen kronisk kansler. Ett annat Tyskland är att vänta när Angela Merkel väl lämnar makten.0 

Missar aldrig chansen att utmåla oss som monster. Joakim Andersen har läst Jim Goads nya bok Whiteness – The original sin.0 Plus

Vetenskap

Språkbegåvade har tjockare hjärna. Ju tjockare hjärnbark desto enklare lära sig nytt språk.0 

Kultur

James Bond föreslås bli transa. Transsexuell föreslås spela agent 007 i nästa film.0 Plus

Sagan om ringen anklagas för att vara rasistisk mot orcher. Författare menar att fantasyromanens kannibalistiska figurer är utsatta för "diskriminering".0 Plus