Trump: "Inte ett enda" land har blivit bättre av invandringen

Publicerad 21 juli 2018 kl 14.03

Utrikes. Inte ett enda europeiskt land har blivit bättre av att ha "massinvandring" eller mottagande av flyktingar. Det förklarar USA:s president Donald Trump, som nyligen var på besök i Europa, i en intervju med Tucker Carlson.

Gilla artikeln på Facebook

Det är i en intervju med Fox News Tucker Carlson, som publicerades i tisdags, som Donald Trump återigen angriper invandringen till västerländska stater.

Carlson undrar om Trump, som under många år besökt Europa, över huvud taget har sett någon plats som förbättrats genom massinvandring eller mottagande av ett stort antal "flyktingar".

– Inte ett enda, svarar presidenten och menar att detta är något han påpekat länge. För något år sedan skulle de ha blivit helt förolämpade av detta, nu kanske ett par av alla dessa länder skulle bli det.

Trump påpekar att han varnade europeiska ledare för farorna med massinvandring när han besökte Europa förra veckan.

– Jag sa till dem att invandringspolitiken till Europa är en katastrof. Ni förstör Europa, ni förstör Europas kultur. Brotten har ökat. Jag sa att de måste göra något. Det är inte jag, titta bara på siffrorna. Siffrorna talar för sig själv. Kulturen förändras snabbt och brottsfrekvensen förändras mer än snabbt. Ni behöver göra något, sa jag åt dem.


Nyheter från förstasidan

Trump förkastar globalismen: "Jag är nationalist"

Fördömde vänstern som "makthungriga globalister" "Man får inte använda det ordet. Men vet ni vad jag är? Jag är en nationalist!"0 

Ekonominyheter

Kraftigt trendbrott: Allt fler tror på boprisras

Andelen som tror på sjunkande priser har fördubblats på ett år.. "Fler inser att utvecklingen inte kan fortsätta på samma sätt i all evighet."0 

Antiwar.com

Utrikespolitiska nyheter med fokus på icke-interventionism.

Senaste huvudledare

Ingen kronisk kansler. Ett annat Tyskland är att vänta när Angela Merkel väl lämnar makten.0 

Vetenskap

Svenska forskare kan ha hittat nyckeln till att behandla akne. Forskargruppen "väldigt entusiastisk."0 Plus

Fyndet: Fossiler efter 700 miljoner år gamla djur. Studie bekräftar forskning som tidigare inte godtogs av det vetenskapliga samfundet.0 

Kultur

Problematiskt: Prinsen kysser Snövit utan samtycke. Feministisk kritik mot klassikern.0 Plus

Pippi Långstrump skrivs om: Blir hemlös rom i Rinkeby. Flyttar från Villa Villekulla till övergiven bil i förorten.0