MED OCH UTAN VÄSKA. Många misstänker att denne man är en av de terrorister som FBI just nu jagar.

Är han terroristen? - Misstänkt man fångad på TV-bilder

Publicerad 18 april 2013 kl 15.43

Utrikes.Är detta mannen som FBI jagar? Allt fler tror det efter att FBI medgett att de på TV-bilder från en lokal TV-station upptäckt en misstänkt person bärandes på en svart ryggsäck.

Gilla artikeln på Facebook

USA:s federala polis - FBI - uppgav under gårdagen att man jagar en misstänkt person bärandes på en svart ryggsäck och att denne upptäckts på TV-bilder från en "lokal TV-station". Uppgifterna har fått hundratusentals människor världen över att engagera sig och studera TV-bilder och fotografier från måndagens maratonlopp.

Allt fler tror sig nu veta vem åtminstone en av de misstänkta terrorister som FBI jagar är. En man ses bärandes på en svart ryggsäck som mycket väl skulle kunna vara den söndersprängda ryggsäck FBI släppt bilder på. På en TV-sekvens syns mannen bärandes på ryggsäcken för att på en annan sekvens promenera runt i folksamlingen utan ryggsäck.

Mannen verkar heller inte särskilt intresserad av loppet utan har uppmärksamheten riktad åt ett annat håll. På den första bilden har han solglasögon på sig, för att sedan ha tagit av sig dem när han inte längre har någon ryggsäck på ryggen.

FBI har under torsdagen gått ut med uppgifter i lokal media om att ett gripande är "nära förestående" men har inte velat avslöja fler uppgifter än så.

Klargörande: Mannen i denna artikel har senare identifierats och har ingenting med terrorattentatet att göra.

En söndersprängd väska som innehöll en av de två bomber som briserade vid maratonloppet i måndags.


Plusinnehåll Du behöver vara prenumerant på Fria Tider Plus för att ta del av hela denna artikel. Redan kund? Logga in direkt. Annars kan du skapa ett konto via erbjudandet nedan.

Köp Fria Tider Plus: 1 krona per dag

Här kampanjar hon mot "vita män" och "rasism". Men när fästmannen Hasan nekades PUT mördade han sin flickvän i protest.0 Plus

Nyheter från förstasidan

Ekonominyheter

Rekordmånga svenska dollarmiljonärer

Sverige går emot internationella trenden.. Börs- och bostadsspekulation gör fler svenskar stenrika.0 

Antiwar.com

Utrikespolitiska nyheter med fokus på icke-interventionism.

Senaste huvudledare

Fria Tider: Ännu inte för sent. En kort men total nedstängning kostar minst, både i kronor och människoliv.0