Kontrarevolution för hemmafixaren

Av Rachel Haywire den 12 juni 2013 kl 15.45

Du övertygade trotjänare här ute på högerkanten, misströsta icke!

Om du tror att kampen redan är förlorad så tappar du livsgnistan. Du fixar det inte mer, när hela din rörelse har blivit infiltrerad av hipsters och libertarianer. Det handlar inte längre enbart om västvärldens undergång - nu närmar sig det slutgiltiga misslyckandet för dig personligen. Vad i hela världen ska du ta dig till när någon som kallar sig Rachel jävla Haywire skriver i Fria Tider?

Jag är här för att säga dig en sak: Att slaget ännu inte är förlorat. Faktum är att det just har börjat. Så morska upp dig nu, min gode vite herre, och droppa cynismerna för ett ögonblick. Kontrarevolutionen har blivit trendigare än nedre Manhattan och det är knappast dåliga nyheter. Internet kokar av nya reaktionära åsikter och ikväll, mina vänner, drar vi ut i strid.

Här är tio tips för en framgångsrik kontrarevolution.

1. Lär dig att snacka som fienden. Kom in i tugget. Anamma och anpassa vänsterns favoritfraser för att kunna vända orden emot dem. Gör listor över de tio bästa. Besök deras konferenser och låtsas att du stödjer deras idéer. Gå på deras sammankomster och bli en inventarie där deras eliter minglar runt. Det är en styrka att vara vänster idag, och det är ditt jobb att göra det till en styrka att vara höger. Men du kan inte åstadkomma någon skillnad utan att först förstå hur vänstern arbetar.

2. Ersätt deras sanningar. Tona ned PK-kulturens framgångar. Gnäll aldrig över att vänsterliberalerna förtrycker dig, framhäv istället när vänsterliberaler blir förtryckta. Förtryck liberaler. Uppmärksamma framgångarna för icke-PK författare, entreprenörer och professorer. Istället för att känna dig som ett offer för vårt sittande etablissemang, som har gjort om västvärlden till ett försöksområde för sociala experiment, gör det uppenbart att deras maktinnehav sjunger på sista versen. Se till att det blir så. Använd neoreaktionär populism som ett verktyg i kampen. Bli en vinnare och inte en gnällspik.

3. Marginalisera, marginalisera, marginalisera. Du må vara marginaliserad på grund av dina politiska åsikter, men om alla marginaliserade människor plötsligt hamnade i samma rum, skulle vårt antal överträffa samtliga nyckelpersoner i vänsterns maktkomplex. Vad gäller de vanliga medborgarna är de lätta att locka över. Allt som krävs är karisma och intelligens. Se till att begränsa liberalernas maktinnehav och förpassa deras inflytande till en liten avkrok utan relevans.

4. Acceptera att högern = proletariatet. Du kanske hatar termen proletariat men den är verkligen relevant här. Kommunisterna lyckades störta högern. Resultatet: Du är på botten. Vill du vara en gyllene gryning eller en gyllene gäspning? Slå tillbaka! Uppvigla! Tryck ned dina härskare i deras rättvisemärkta skor och utropa dig själv till ny monark!

5. Matcha din sociala status med din status som krigare. Du må vara en krigare av högsta rang, men det betyder inte att den trevliga damen i kassan kommer att betrakta dig som någonting annat än en homofobisk smygfikus. Damen i kassan är tres untermensch, men du behöver henne i din master plan. Snacka med henne om de senaste trenderna. Hon kommer att minnas dig när helvetet brakar löst och hon desperat behöver ditt skydd. Den trevliga damen i kassan är din vän. Skaffa vänner! Många vänner!

6. Bli eliten. Kapitalism är kapitalism. Anledningen till att folk hellre köper t-shirts som föreställer internetfenomen än historiska föremål och/eller esoterisk litteratur är helt enkelt att den radikala högern suger på entreprenörskap och webbdesign. Studera de neoreaktionärer vars webbplatser kan mäta sig med de ledande i en vanlig bransch. Kontrollera media. Var inte rädd att framstå som judisk. Sälj, sälj, sälj!

7. Konfrontera vita människor med deras brist på medvetenhet. De enda människor som på riktigt förespråkar egalitarism är vita liberaler. Angrip den vite mannen för att han hatar vita män. Angrip honom för att han saknar kulturell och etnisk identitet. Ingen annan kultur hatar vita människor så mycket som vita människor gör. Se dig i spegeln och inse att dina bröder och systrar lider av en sjukdom. Inga siffror över förortskriminalitet i världen kan få den vite mannen att sluta motarbeta dig. Var inte rädd att angripa vita när vita har fel.

8. Lämna hemmet. Rör dig ute bland folk och träffa andra kontrarevolutionärer. Det är inte längre någon hemlighet att PK-kulturen är ett problem här i väst. Det är dags för en öppen dialog, begåvade icke-akademiker emellan. Istället för att sitta hemma och spy galla över det moderna samhället på Flashback: Säg din åsikt om modernitet på din lokala bar eller ditt universitetet. Du kommer att upptäcka att många håller med, om än i lågmäld ton. Men tonläget kommer att skruvas upp med tiden. Det här är ett krig och du är inte den enda soldaten på fältet.

9. Luta dig aldrig tillbaka. Glöm inte att du arbetar enligt principerna om dygd, förtjänst och återuppbyggnad. Vissa säger sig njuta av förfallet omkring dem, men varför inte ta förfallet vid hornen och visa hur vidrigt det är? Visst, vi lever i ett sjunkande skepp (och i ärlighetens namn har skeppet redan sjunkit) men du kan bygga en ny och synnerligen sjövärdig båt. Höj ditt svärd ikväll - högre än någonsin! Det är dags att segla mot nya vatten.

10. Bejaka ditt maktbegär. Om du är en av alla människor som tror att makt är ett ondskefullt verktyg reserverat för det liberala etablissemanget, då är du inte ett dugg bättre än alla de aktivister som ber dig att skriva under upprop till höger och vänster. Du befinner dig under den falska jämlikhetens hårda stövel men du kan sätta stopp för förtrycket. Makten kan bli din om du vill det. Gå ut och grip den nu!

RACHEL HAYWIRE


Ledarbloggens twitterfavoriter

Mer från Kultur

Reaktionen efter Einárs död. Tidigare gansterrapparen ber om ursäkt för att han varit en dålig förebild.0 

Ekonominyheter