Den mördade skivbolagsdirektören Flamur Beqiri bodde tidigare i Malmö. Han var nära vän till den rånare vars sambo avrättades på öppen gata i Malmö i somras.

Sverigearab gripen för gangstermord i London

Publicerad 21 januari 2020 kl 21.36

Utrikes. En 22-årig svensk medborgare har gripits i Köpenhamn misstänkt för julaftonsmordet på skivbolagsdirektören Flamur "Alex" Beqiri i London, rapporterar Ekstrabladet.

Gilla artikeln på Facebook

Flamur Beqiri, 36, avrättades kallblodigt med fem skott i en förmodad gangsteruppgörelse när han årervände till sin lyxbostad i södra London på julafton.

En 22-årig svensk medborgare med tunisisk invandrarbakgrund har nu gripits på flygplatsen i Köpenhamn misstänkt för mordet. Mannen hade tidigare efterlysts av brittisk polis, skriver Ekstrabladet.

I augusti förra året mördades en småbarnsmamma på öppen gata i Malmö av en syrier. Flamur Beqiri, som var alban, uppges i brittisk media ha varit en nära vän till kvinnans sambo, en invandrare som tidigare dömts för rån.

Beqiri, som före sin död hade sadlat om till framgångsrik skivbolagsdirektör i London, bodde tidigare i Malmö där han enligt enligt brittisk polis var involverad i brottslighet.


Flyktingar med asyl i EU "flyr" till Sverige. "När de berättade om bidragsnivåerna förstod jag att jag hamnat på helt fel ställe".0 Plus

Varning för otäcka bilder! Uppemot 30 män rök ihop med yxor, brännbollsträn och machetes – blod överallt.0 Plus

Nyheter från förstasidan

Antiwar.com

Utrikespolitiska nyheter med fokus på icke-interventionism.

Senaste huvudledare

Ingen kronisk kansler. Ett annat Tyskland är att vänta när Angela Merkel väl lämnar makten.0 

Inreseförbud mot Kina ansågs strida mot "europeiska värderingar". Nu kommer politikernas beslut kosta tusentals – kanske hundratusentals – européer livet.0 

Vetenskap

Superteleskopet fångar stjärnornas krig. Astronomer följer 700 år gammal galaktisk dödskamp.0 Plus

Forskning: Kontantfria butiker kan leda till samhällskaos. Inte förberedda när betalsystemen kraschar.0 Plus

Kultur

LO rensar ut manlig arbetarkonst. Stor del av konstsamlingen slumpas bort och skänks till Myrorna.0 

Judisk grupp stoppar Roger Waters. Pink Floyd-stjärnan anklagas för att vara antisemit.0