Den mördade skivbolagsdirektören Flamur Beqiri bodde tidigare i Malmö. Han var nära vän till den rånare vars sambo avrättades på öppen gata i Malmö i somras.

Sverigearab gripen för gangstermord i London

Publicerad 21 januari 2020 kl 21.36

Utrikes. En 22-årig svensk medborgare har gripits i Köpenhamn misstänkt för julaftonsmordet på skivbolagsdirektören Flamur "Alex" Beqiri i London, rapporterar Ekstrabladet.

Gilla artikeln på Facebook

Flamur Beqiri, 36, avrättades kallblodigt med fem skott i en förmodad gangsteruppgörelse när han årervände till sin lyxbostad i södra London på julafton.

En 22-årig svensk medborgare med tunisisk invandrarbakgrund har nu gripits på flygplatsen i Köpenhamn misstänkt för mordet. Mannen hade tidigare efterlysts av brittisk polis, skriver Ekstrabladet.

I augusti förra året mördades en småbarnsmamma på öppen gata i Malmö av en syrier. Flamur Beqiri, som var alban, uppges i brittisk media ha varit en nära vän till kvinnans sambo, en invandrare som tidigare dömts för rån.

Beqiri, som före sin död hade sadlat om till framgångsrik skivbolagsdirektör i London, bodde tidigare i Malmö där han enligt enligt brittisk polis var involverad i brottslighet.


Nyheter från förstasidan

Ekonominyheter

Antiwar.com

Utrikespolitiska nyheter med fokus på icke-interventionism.

Senaste huvudledare

Fria Tider: Ännu inte för sent. En kort men total nedstängning kostar minst, både i kronor och människoliv.0 

Vetenskap

Ryssland: Covid-19 kan göra män sterila. Hälsodepartementet slår larm.0 

Så uppstod de svenska stenblocksfälten. Upptäckten unik för de senaste 200 åren.0