Sex med flyktingbarn

Vänsterkvinnor om sex med flyktingbarn: "Det gör vi allihop"

Publicerad 4 juni 2017 kl 14.49

Inrikes. Rättegången mot den så kallade Arbogakvinnan har riktat uppmärk­samheten mot hur medelålders kvinnor i asylnäringen har sex med flyktingbarn.
  "Det gör vi allihopa", lyder vittnesmålet från en asylkvinna på vänstersajten Blankspot.

Gilla artikeln på Facebook

Tidigare har frågan mest diskuterats på sajter som Flashback, där sexuella relationer mellan vad användarna kallar "batikhäxor" och flyktingbarn har fått omfattande uppmärksamhet. Men nu är det alltså den kände kommunisten Martin Schibbyes webbplats Blankspot som har publicerat en text där en anonym vänster­kvinna skriver om hur hon tar hem ett så kallat ensamkommande flyktingbarn från Migrationsverket till sin bostad.

Enligt kvinnans text är sexuella relationer mellan kvinnorna och de så kallade flyktingbarnen omfattande. I sin text om en av sina sexnätter med ensamkommande skriver hon:

"Nu funkar inte soffan längre, han får följa med till min säng. Jag textar en vän, hjälp – jag måste ta honom i min säng! Får svar: Det gör vi allihopa, ta det lugnt. Det är så, ge honom närhet, det är det du kan göra", skriver hon i sin text.

Akademikern och debattören Ann Heberlein, som nyligen bytt åsikt om invandringen, skriver i en kommentar att texten bekräftar hur det här beteendet är helt accepterat och systematiserat i miljön runt de ensamkommande flyktingbarnen.

Heberlein skriver vidare att hon både som anställd och patient inom psykiatrin kan konstatera att rådet som kvinnan får, att ge en påstått traumatiserad person sexuell "närhet", inte har någon professionell grund. Det som förekommer inom psykiatrin kan vara att en vårdare ger en traumatiserad person en kram eller tar hans eller hennes hand.

"Men dela säng? Med en patient? Nej. Det är att kränka patientens fysiska integritet och faktiskt begå ett övergrepp på någon som är i en mycket sårbar situation", skriver Ann Heberlein.


Antiwar.com

Utrikespolitiska nyheter med fokus på icke-interventionism.

Senaste huvudledare

Ingen kronisk kansler. Ett annat Tyskland är att vänta när Angela Merkel väl lämnar makten.0 

Bluffen håller på att ersätta kristendomen. Globalt prästerskap krävs för att tolka och tämja den hotande katastrofen, skriver Jan Tullberg.0 

Vetenskap

Elchocksbehandling föreslås som enda lösning för att "bota rasism". Forskare vill utrota "fördomar" – med elektriska och magnetiska impulser mot hjärnan.0 Plus

Sömnapné kopplas till cancer hos kvinnor. Två- till trefaldigt ökad risk för cancer bland kvinnor med mer uttalad sömnapné.0 

Kultur

Klottersanerare råkade måla över "konstverk" i Rågsved. Misstog "klassisk muralmålning" för vanligt klotter.0 

Dan Park får fyra månaders fängelse – HD prövar inte fallet. Hårt straff för politiskt inkorrekta skämtbilder.0