Den äldre kvinnan dumpades i en skog norr om Stockholm. Arkivbild.

60-årig kvinna rånades, kidnappades och dumpades i en säck

Publicerad 13 februari 2018 kl 09.21

Inrikes. Polisen i Stockholm utreder just nu ett brutalt människorov som skedde i centrala Stockholm förra veckan. En 60-årig kvinna ska ha rånats, placerats i en säck och sedan dumpats i en skog norr om Stockholm, skriver Aftonbladet.

Gilla artikeln på Facebook

Det var i Stockholm förra veckan som det skedde ett mycket brutalt människorov av en äldre kvinna.

Kvinnan, som är i 60-årsåldern, hade bestämt träff med en person i centrala Stockholm efter att ha gjort upp en försäljning på en köp och sälj-sajt på internet.

Men i stället möttes kvinnan av flera för henne okända personer, som rånade henne på bankkort tillsammans med koderna till dessa.

Gärningsmännen tejpade sedan för kvinnans mun och placerade henne i en säck, varefter de körde iväg och dumpade henne i ett skogsområde norr om Stockholm.

Det är osäkert hur länge kvinnan befann sig i säcken, men hon ska till slut ha lyckats ta sig ur och kontakta polisen tack vare en person som bor i närheten av platsen där hon dumpades.

Händelsen bekräftas av polisen, som dock är mycket förtegen.

– Vi jobbar i en ganska intensiv fas så jag tänker inte kommentera något, säger förundersökningsledaren Mikael Niklasson på Citypolisens enhet för grova brott i Stockholm till Aftonbladet.

Kvinnan har tilldelats ett målsägandebiträde, men advokaten i fråga förklarar att kvinnan absolut inte vill ha någon kontakt med media.

Någon misstänkt gärningsperson ska inte ha gripits och polisen har inte heller gått ut med något signalement på förövarna.


Nyheter från förstasidan

"Vi vill tillbaka till hur Sverige var före massinvandringen"

Intervju: Gustav Kasselstrand. AFS-ledaren om rollen som uppstickarparti, vänsterns tynande tillvaro och kravet att utvisa en halv miljon invandrare.0 

Ekonominyheter

Rotschild orolig för världsordningen

Dollarn kan sluta vara världsvaluta.. Ledare som Trump samarbetar inte med andra, varnar bankiren.0 

Antiwar.com

Utrikespolitiska nyheter med fokus på icke-interventionism.

Senaste huvudledare

Ingen kronisk kansler. Ett annat Tyskland är att vänta när Angela Merkel väl lämnar makten.0 

Sjunkande skolresultat, no go-zoner och ökat våld kan ha en enkel förklaring. Joakim Andersen har läst ny bok om eugenikens nedtystade men välbelagda sanningar.0 Plus

Mer från Inrikes

Vetenskap

Hajarna påverkas av dinosauriedödande asteroiden – än idag. Lever ännu med sviterna av en katastrof för 66 miljoner år sedan.0 

Unik svensk miniubåt tas i bruk. Ska studera havsbotten på stora djup.0 Plus

Kultur

Afrikanskättad skådis kan bli nästa James Bond – "Tiden är inne". Producenten öppnar dörren för svart James Bond.0 Plus