Exempelbild från Infowars.

Alex Jones: 10.000 dollar för bästa NPC-memen

Publicerad 18 oktober 2018 kl 17.03

Media. Den amerikanske radioprataren Alex Jones utlyser nu en tävling. Den som lyckas skapa den bästa bilden kring den populära så kallade NPC-memen belönas med 10.000 dollar, motsvarande cirka 90.000 kronor.

Gilla artikeln på Facebook

"NPC" är en nätmem som de senaste veckorna fått explosiv spridning på sociala medier och som går ut på att häckla politiskt korrekta. Populariteten har fått Twitter att gå till motattack genom att blockera tusentals användare.

Alex Jones, som själv av politiska skäl är blockad från Twitter och alla andra stora sociala medier, annonserar nu en NPC-tävling på sin sajt Infowars.

Infowars uppmanar sina läsare att delta i "den mest episka memstriden mot vänstern hittills" genom att skapa egna bilder på NPC-temat.

För att få en chans att vinna priset, 10.000 dollar, måste memerna på något sätt anknyta till Alex Jones eller Infowars. Tävlingen pågår till den 22 oktober, enligt sajten.


Nyheter från förstasidan

Löfven: Jag ska lösa Sveriges problem

Löfven och Sjöstedt var överens om att stänga ute SD. "Sverigedemokraterna står för något helt annat än vad Sverige är."0 

Ekonominyheter

Antiwar.com

Utrikespolitiska nyheter med fokus på icke-interventionism.

Senaste huvudledare

Ingen kronisk kansler. Ett annat Tyskland är att vänta när Angela Merkel väl lämnar makten.0 

Vetenskap

Språkbegåvade har tjockare hjärna. Ju tjockare hjärnbark desto enklare lära sig nytt språk.0 

Kultur

James Bond föreslås bli transa. Transsexuell föreslås spela agent 007 i nästa film.0 Plus

Sagan om ringen anklagas för att vara rasistisk mot orcher. Författare menar att fantasyromanens kannibalistiska figurer är utsatta för "diskriminering".0 Plus