Foto: Hovrätten för Västra Sverige

Här är antecknings­blocket med stats­ministerns namn i

Publicerad 4 december 2012 kl 15.33

Inrikes.Igår avslöjade tidningen Realisten att statsminister Fredrik Reinfeldts namn fanns med i en polisutredning förra året gällande koppleri och sexhandel. I härvan dömdes bland andra den moderate politikern Per Asklund för att ha köpt sex.

Gilla artikeln på Facebook

Under natten och förmiddagen idag har Fria Tider begärt ut handlingar från domstolen och fått uppgifterna bekräftade. Fredrik Reinfeldts namn finns med i ett anteckningsblock där en av de prostituerade i sexköpshärvan bland annat fört anteckningar över sina kunder. Anteckningsblocket togs i beslag av polisen i september förra året i samband med en razzia mot en bordell i Halland.

Fria Tider kan nu även publicera en fotostatkopia av dålig kvalitet (se artikelbild) på den sida i anteckningsblocket där statsministerns namn finns med. Domstolen har inte lyckats tyda hela texten på sidan. Ännu under eftermiddagen hade inte statsministerns pressinformatörer på regeringskansliet velat svara på Fria Tiders frågor om hur statsministern ställer sig till uppgifterna.


Plusinnehåll Du behöver vara prenumerant på Fria Tider Plus för att ta del av hela denna artikel. Redan kund? Logga in direkt. Annars kan du skapa ett konto via erbjudandet nedan.

Köp Fria Tider Plus: 1 krona per dag

Nyheter från förstasidan

Ekonominyheter

Antiwar.com

Utrikespolitiska nyheter med fokus på icke-interventionism.

Senaste huvudledare

Ingen kronisk kansler. Ett annat Tyskland är att vänta när Angela Merkel väl lämnar makten.0 

Missar aldrig chansen att utmåla oss som monster. Joakim Andersen har läst Jim Goads nya bok Whiteness – The original sin.0 Plus

Vetenskap

Språkbegåvade har tjockare hjärna. Ju tjockare hjärnbark desto enklare lära sig nytt språk.0 

Kultur

James Bond föreslås bli transa. Transsexuell föreslås spela agent 007 i nästa film.0 Plus

Sagan om ringen anklagas för att vara rasistisk mot orcher. Författare menar att fantasyromanens kannibalistiska figurer är utsatta för "diskriminering".0 Plus