Polisens bild på sovrummet där flickan våldtogs.

Flickan grät och bad honom sluta – "Det är fest!" sa Mohamed och fortsatte

Publicerad 13 februari 2018 kl 18.32

Inrikes. En 19-årig man från Afghanistan döms för våldtäkt mot en minderårig flicka i Västervik. Under våldtäkten grät flickan och bad honom sluta. Men då svarade bara Mohamed att "det är fest" och fortsatte att penetrera henne. Straffet blev några månaders fängelse och en kortare periods utvisning.

Gilla artikeln på Facebook

Den 17 november 2017 bjöd ensamkommande Mohamed, som uppger sig vara född 1998, tre personer på födelsedagskalas i hans lägenhet i Västervik. Under festen våldtog han en minderårig flicka.

Mohamed påstod att samlaget var frivilligt från båda sidorna. Men tingsrätten anser att vittnesuppgifter, förhör och teknisk bevisning motbevisar mannen, skrev Västerviks-Tidningen.

Flickan som kom att bli Mohameds offer och aldrig träffat honom tidigare, följde tillsammans med sin kompis hem till afghanen för att fira hans födelsedag.

Klockan var ungefär 21 när de kom in och bjöds på tårta och starksprit. Flickans kompis och Mohameds kompis drack så mycket att de var tvungna att kräkas och även flickan och Mohamed var berusade.

Alla fyra rökte, drack och dansade i lägenheten och invandrarna tog tag i flickornas huvud och tvingade dem att kyssa varandra.

Efter att flickan och Mohamed gått iväg från sina respektive kompisar går uppgifterna isär, skriver tingsrätten.

Flickan har under polisförhör berättat att Mohamed tog tag i hennes nacke och förste henne till sovrummet, där hon blev våldtagen. Mohamed knuffade ner henne i sängen, drog i och höll fast henne, tog av hennes kläder, tryckte in sina fingrar i hennes vagina och tvingade med sina armar henne att utföra oralsex på honom. Han använde sedan sin kroppstyngd för att utföra vaginalt samlag mot hennes vilja.

Under våldtäkten fick flickan panik, grät och sa "nej, sluta" flera gånger. Mohamed svarade med att säga: "Det är fest". Sedan fortsatte han penetrera henne.

Kompisen kom in i rummet och tände lampan. Flickan trodde då att hon skulle räddas, men helt plötsligt släcktes lampan igen och dörren stängdes. Sedan vände Mohamed henne på mage och fortsatte våldtäkten. Han ställde sig efter ett tag på knäna och tryckte in sin penis i hennes mun.

Då bet hon tag i hans penis, för att visa att hon inte ville, vilket gjorde honom irriterad och sur och afghanen lämnade sedan rummet.

Efter att flickan lämnat lägenheten och mött upp sina vänner berättade hon dagen därpå för sin mamma och vad som hänt och händelsen polisanmäldes.

Ett yttrande från Migrationsverket visar att Mohamed sökte asyl som "ensamkommande flyktingbarn" i november 2013. Han beviljades permanent uppehållstillstånd i september 2014. Allmänna handlingar visar att han är medborgare i Afghanistan.

Mohamed har uppgett för Migrationsverket att han är född i Pakistan, att hans familj bor där och att han aldrig i hela sitt liv bott i Afghanistan.

Kriminalvården skriver i ett yttrande visar att Mohamed tillhör minoritetsgruppen hazarer och är shiamuslim. Han har gått tre år i SFI och ett år på gymnasiet i Sverige.

Mohamed döms i Kalmar tingsrätt för våldtäkt. Straffet blev ett år och fyra månaders fängelse samt utvisning i fem år. Han ska även betala 115.000 kronor i skadestånd till flickan.


Få våra viktigaste nyheter

Gör som tiotusentals andra svenskar och följ Fria Tider på Facebook!

Nyheter från förstasidan

Populismen nu lika stor som socialdemokratin i Europa

"Det är ett historiskt skifte vi ser." Socialliberala tankesmedjan Timbros nya index nattsvart läsning för både liberaler och sossar.0 

Ekonominyheter


Antiwar.com

Utrikespolitiska nyheter med fokus på icke-interventionism.