Grön Ungdom spår ENORM invandring i framtiden – kräver mer "medmänsklighet" av svenskarna

Publicerad 10 mars 2018 kl 19.17

Inrikes. Grön Ungdoms språkrör Hanna Lidström, 24, tror att Sverige kommer drabbas av en mycket större invandring i framtiden. Därför är det dags att förbereda sig, och visa "medmänsklighet", säger hon i en intervju med Aftonbladet.

Gilla artikeln på Facebook

Det är i en intervju med Aftonbladet som Hanna Lidström, nyligen omvald som språkrör för Miljöpartiets ungdomsförbund Grön Ungdom, förutser att invandringen till Europa i framtiden kommer vara mycket större än vad den hittills varit.

Asylvågen 2015, som gjorde att regeringen tvingades stänga Sveriges gränser, kommer bara vara en droppe i havet, menar hon.

– Jag tror att vi kommer att leva i en värld med mycket, mycket större migrationsströmmar än vi ser i dag. Då gör vi rätt i att bygga system som kan hantera det. Den här lilla kulmen 2015 tror jag kommer att vara ingenting i framtiden, säger Hanna Lidström till Aftonbladet och påpekar att framtidens politik kommer handla om krishantering,

"Klimatkamp" och att "visa medmänsklighet" ska därför bli Grön Ungdoms stora frågor inför valet. Enligt Lidström är detta även de viktigaste frågorna för hela den svenska ungdomsgenerationen idag.

På Grön Ungdoms hemsida illustreras ungdomsförbundets kamp för "medmänsklighet" med en bild där en blond svensk tjej och en utländsk till synes afghansk man höjer varandras händer i luften framför en lysande stjärna, som om de vore med i en religiös kult.

"Vi kämpar för en rättvisare framtid där flyktingar välkomnas med värme och slipper utsättas för rasism. En framtid där de får utbildning, bostad och gemenskap. Vi ser till att ensamkommande får stanna och bli en del av Sverige – och vi har bara börjat", står det på sidan.

Det kvinnliga språkröret spår också att politiken i framtiden kommer kretsa kring hur man minskar "graden av våld" som uppstår efter klimatförändringar och migration. Förhoppningsvis kommer den "fullständiga katastrofen" undvikas, förklarar hon.

Hanna Lindström säger också att hon är besviken över att hon inte kommit högre upp på Miljöpartiets riksdagslista, eftersom det nu blir omöjligt för henne att nå riksdagen.

Förutom att vara "grönt" språkrör är Lindström även känd från "sexsåpan" Paradise Hotel – Förspelet, som hon snabbt fick lämna 2015 efter att hon nobbats av Samir Badran som nästa deltagare.

– Lars Ohly är mer intressant än hon, sade Samir.

I intervjun med Aftonbladet påpekar Lindström att hon fortfarande är "bitter" på Badran för att han inte valde ut henne till dokusåpan.


Ekonominyheter

Stockholms boprisras i dollar: 20 procent

Säljarna får allt mindre för pengarna.. Köpkraften per såld kvadratmeter rasar när kronan fortsätter sin resa mot botten.0 

Antiwar.com

Utrikespolitiska nyheter med fokus på icke-interventionism.

Senaste huvudledare

Ingen kronisk kansler. Ett annat Tyskland är att vänta när Angela Merkel väl lämnar makten.0 

Kolumn: Joakim Andersen. "När Schulman skriver 'äntligen' och andra gillar det så ger det oss en liten inblick i hur de fungerar."0 Plus

Mer från Inrikes

AFA-tröja på Vänsterpartiets EU-valaffischer

Partiet hävdar att man inte kände till tröjan.. Menar att bilden visar människor som "vill ha en bättre värld".0 

Stockholms stad ser inte IS-återvändare som kriminella utan som "helt skötsamma medborgare"

Huvudstadens samordnare mot extremism försöker lugna svenskarna.. "De IS-återvändare som vi pratat med hittills har ingen känd nuvarande kriminalitet, de har ett arbete och ett ordnat liv."0 

Sidor

Vetenskap

Forskare ska klona urtida häst . Blod från fölet påträffades efter över 40.000 år.0 Plus

Ny svensk metod upptäcker politikerförakt automatiskt. AI reagerar när politiker beskrivs som "idiot" eller "kärring".0