Arkivbild.

Mordbrand i Kungälv

Publicerad 21 februari 2017 kl 06.37

Inrikes. Polis och räddningstjänst kallades till en brinnande föreningslokan i Kungälv under natten. Brandorsaken är ännu okänd men polisen har inlett förundersökning om mordbrand.

Dela artikeln

Vid tvåtiden under natten till tisdag larmades polis och räddningstjänst om en brand i Kungälv. Det var en föreningslokal som eldhärjades, skriver Aftonbladet.

En fönsterruta var trasig och eftersom polisen inte har en skadeorsak klar för sig så har de inlett en förundersökning om mordbrand.

– Vi vet inte vad som har hänt. Det går inte utesluta att någon slängt in någonting. Men enligt räddningstjänsten skulle det lika gärna kunna vara att rutan gått sönder för att det brunnit på insidan, säger polisens Johan Ljung till Aftonbladet.


Nyheter från förstasidan

Ekonominyheter

Bankomat bygger egna kontantdepåer

Startar eget distributionsnät när andra lägger ned.. "Bankomat kommer fortsätta att se till att människor kan ta ut och sätta in kontanter".0 

Antiwar.com

Utrikespolitiska nyheter med fokus på icke-interventionism.

Senaste huvudledare

Alla känner igen sig i händelsen på Gröna Lund. I kollektivtrafik, badhus, skolor och bibliotek väntas svenskar acceptera dominansbeteende som något naturligt.0 

Hyllades i media som "charmig, vänlig ung man". Domaren trodde han läst fel: "Hur kan något sådant inträffa?"0 Plus

Mer från Inrikes

Vetenskap

Färre unga vuxna får antidepressiva. Avbrott i kraftiga ökningen.0 

Tecken på atmosfär runt jordlik planet. Upptäckten med James Webb-teleskopet.0 

Kultur

Pojkscouterna blir könsneutrala. Byter namn – efter 114 år.0