Peter Fonda.

Skådespelare pudlar – ville låsa in Trumps barn bland pedofiler

Publicerad 21 juni 2018 kl 16.40

Kulturnyheter. Den Oscarsnominerade amerikanske skådespelaren Peter Fonda tvingas nu pudla sedan han sagt att Donald Trumps barn borde låsas in bland pedofiler.

Gilla artikeln på Facebook

Det var den amerikanske presidentens migrationspolitik om att separera illegala invandrares barn från deras föräldrar vid den mexikanska gränsen, som fick Peter Fonda att gå bärsärk på Twitter.

"Vi borde slita Barron Trump ur hans mammas armar och sätta honom i en bur med pedofiler och se om mamman står upp mot det gigantiska rövhål som hon är gift med", skrev den politiskt korrekte skådespelaren på Twitter.

Tweeten blev dock inte så väl mottagen, och i efterhand har Fonda tvingats pudla.

Sony Picures Classics, som är distributör för den bioaktuella filmen "Boundaries", där Fonda har en mindre biroll, rasar mot hans tweet.

"Peter Fondas kommentarer är avskyvärda, hänsynslösa och farliga, och vi fördömer dem fullständigt. Det är viktigt att notera att Herr Fonda spelar en mycket liten roll i filmen. Att dra in eller klippa filmen vid denna tidpunkt skulle dock straffa filmskaparen Shana Festes prestation, de många aktörerna och andra kreativa talanger som arbetat hårt för projektet. Vi planerar att släppa filmen som planerat i helgen, i en begränsad version på fem biografer", skriver de i ett uttalande.

"Jag tweetade något mycket olämpligt och vulgärt om presidenten och hans familj som svar på de förödande bilderna jag såg på tv", säger Peter Fonda i efterhand och ber även Trump om ursäkt.


Ekonominyheter

Regeringen skärper 3:12-reglerna

Täpper till möjlighet till lägre skatt.. Riskerar att öka klyftorna mellan fattiga företagare och rika anställda.0 

Antiwar.com

Utrikespolitiska nyheter med fokus på icke-interventionism.

Senaste huvudledare

Ingen kronisk kansler. Ett annat Tyskland är att vänta när Angela Merkel väl lämnar makten.0 

Mer från Kulturnyheter

Vetenskap

Moderns infektion ger deprimerade barn. Infektion under graviditeten ger markant ökad risk för depression och autism hos barnet.0 

Svenskarna hittade sfinx i Egypten. "Enastående och överraskande."0 Plus

Kultur

Uttalanden om judar stoppade minnesmynt för Roald Dahl. Folkkär barnboksförfattare pekas ut som antisemit.0 

The Simpsons skrotar Apu efter "rasism"-anklagelser. Den indiske figuren försvinner helt.0