Sex med flyktingbarn

Vänsterkvinnor om sex med flyktingbarn: "Det gör vi allihop"

Publicerad 4 juni 2017 kl 14.49

Inrikes. Rättegången mot den så kallade Arbogakvinnan har riktat uppmärk­samheten mot hur medelålders kvinnor i asylnäringen har sex med flyktingbarn.
  "Det gör vi allihopa", lyder vittnesmålet från en asylkvinna på vänstersajten Blankspot.

Gilla artikeln på Facebook

Tidigare har frågan mest diskuterats på sajter som Flashback, där sexuella relationer mellan vad användarna kallar "batikhäxor" och flyktingbarn har fått omfattande uppmärksamhet. Men nu är det alltså den kände kommunisten Martin Schibbyes webbplats Blankspot som har publicerat en text där en anonym vänster­kvinna skriver om hur hon tar hem ett så kallat ensamkommande flyktingbarn från Migrationsverket till sin bostad.

Enligt kvinnans text är sexuella relationer mellan kvinnorna och de så kallade flyktingbarnen omfattande. I sin text om en av sina sexnätter med ensamkommande skriver hon:

"Nu funkar inte soffan längre, han får följa med till min säng. Jag textar en vän, hjälp – jag måste ta honom i min säng! Får svar: Det gör vi allihopa, ta det lugnt. Det är så, ge honom närhet, det är det du kan göra", skriver hon i sin text.

Akademikern och debattören Ann Heberlein, som nyligen bytt åsikt om invandringen, skriver i en kommentar att texten bekräftar hur det här beteendet är helt accepterat och systematiserat i miljön runt de ensamkommande flyktingbarnen.

Heberlein skriver vidare att hon både som anställd och patient inom psykiatrin kan konstatera att rådet som kvinnan får, att ge en påstått traumatiserad person sexuell "närhet", inte har någon professionell grund. Det som förekommer inom psykiatrin kan vara att en vårdare ger en traumatiserad person en kram eller tar hans eller hennes hand.

"Men dela säng? Med en patient? Nej. Det är att kränka patientens fysiska integritet och faktiskt begå ett övergrepp på någon som är i en mycket sårbar situation", skriver Ann Heberlein.


Nyheter från förstasidan

AFS: Youtube har raderat oss permanent

Partiet anklagas av Youtube för "hets mot folkgrupp". Gustav Kasselstrand: "Det politiskt korrekta etablissemanget gör allt i sin makt för att sätta käppar i hjulen för oss."0 

Ekonominyheter

Antiwar.com

Utrikespolitiska nyheter med fokus på icke-interventionism.

Senaste huvudledare

Ingen kronisk kansler. Ett annat Tyskland är att vänta när Angela Merkel väl lämnar makten.0 

Joakim Andersens tankar inför valet. Hög tid inse att politikerna bara bryr sig om sig själva och sina importerade vänner.0 Plus

Vetenskap

Sömnstörningar ger ökad risk för demens. Även ovanligt lång sömn är kopplat till kraftig riskökning.0 

Här upptäcker svenskarna bisarra nya djurarter – på 5.000 meters djup. Undersökte okända områden djuphavsexpedition.0 Plus

Kultur

Ulf Lundell sågar Pascalidous "Nobelpris". "Är det feminism så är det gymnasialt."0