Özz ska hjälpa Fi nå riksdagen

Publicerad 12 juni 2018 kl 18.12

Inrikes. "Kanske är jag utbränd, jag ser inga andra krafter just nu", skriver den kontroversielle komikern Özz Nujen och poserar i en Gudrun Schyman-tröja. Tilltaget hyllas av Gudrun Schyman själv men hånas av de flesta andra.

Gilla artikeln på Facebook

Özz Nujen har sedan många år profilerat sig som en politiskt korrekt komiker och inför riksdagsvalet 2014 uppgav han att han skänkte 100.000 kronor till Feministiskt initiativs valkampanj.

Nu publicerar Fi-ledaren Gudrun Schyman "en hälsning" från den 42-årige kurden på Facebook. På en bifogad bild poserar Özz i en tröja som det står "Gudrun" på.

"Stefan Sundström säger det bra: jag tror feminismen kan vara den kraft som kan hålla mänskligheten kvar på det här halkiga klotet. Kanske är jag utbränd, jag ser inga andra krafter just nu. Men jag tänker försöka hjälpa till”, skriver Özz i "hälsningen".

På Twitter har 42-åringen själv publicerat samma bild och budskap.

Nästan alla kommentarer, både på Twitter och på Facebook, är hånfulla.

"Frågade du svågern innan?" skriver exempelvis Twitter-användaren Therese Verdun och syftar på diskussionerna kring att Özz Nujens familj betalade ut stora summor pengar till Stockholmsterroristen Rakhmat Akilov.


Få våra viktigaste nyheter

Gör som tiotusentals andra svenskar och följ Fria Tider på Facebook!

Nyheter från förstasidan

Ekonominyheter

Småföretagare dör ofta i fattigdom

Överrepresenterade i gruppen fattigpensionärer.. De har sällan råd att ta ut lön och tvingas ofta jobba tills de dör.0 


Antiwar.com

Utrikespolitiska nyheter med fokus på icke-interventionism.