Restaurang Väjern.

Gick till pizzeria – våldtogs av personalen: "Du är en fin blond flicka"

Publicerad 16 mars 2016 kl 12.46

Inrikes. Den 16-åriga flickan gick till pizzerian i Väjern för att köpa cigaretter. Istället blev hon våldtagen av den 27-årige irakier som jobbade där, och som nu döms till fängelse och utvisning.
– Du är en fin blond flicka, proklamerade araben innan han gick till attack.

Gilla artikeln på Facebook

Våldtäkten ägde rum den 6 januari 2016 på Restaurang Väjern, en kombinerad kiosk och pizzeria i det västsvenska samhället Väjern.

Den 16-åriga flickan besökte pizzerian för att bland annat köpa cigaretter.

Den irakiske expediten bad henne att vänta medan han bakade klart en pizza. Han var mycket närgången och ställde frågor om hur gammal hon var, om hon var singel, var hon bodde och så vidare.

När flickan fått sin växel frågade den 27-årige pizzabagaren om hon ville röka en cigarett med honom. Hon gick med på det och följde med honom till utrymmet bakom restaurangdelen.

Medan de rökte började irakiern smickra flickan och talade bland annat om för henne att hon var "en fin blond tjej". Flickan kände sig obekväm och sa att hon skulle gå därifrån – men då pressade sig pizzabagaren mot henne, höll fast hennes kropp och gick till attack.

– Jag vill! Jag vill! utbrast araben och pekade på sitt underliv innan han våldtog den 16-åriga flickan.

I förhör förnekade 26-åringen, som är medborgare i Irak och hade tolkbehov på arabiska, helt att han hade gått och rökt med flickan och han hade ingen förklaring till att hans dna påträffats på flickans kropp. Tingsrätten bedömer dock inte hans historia som trovärdig utan dömer honom till minimistraffet två års fängelse. Han ska också betala skadestånd till flickan för sveda och värk på 15.000 kronor.

Efter avtjänat straff ska våldtäktsmannen utvisas tillbaka till Irak med förbud att återvända i tio år.

Flickan har efter våldtäkten mått mycket dåligt. Hon har sömnsvårigheter, känner sig osäker och måste alltid ha någon vid sin sida.

Säger nej – på Facebook
Just nu säger Sverige nej till att kriminella invandrare ska få stanna i Sverige. Uppropet har lockat tiotusentals svenskar på den sociala nätverkssajten Facebook. Du kan själv gå med i uppropet genom att klicka "Gilla" på knappen nedan:

Bär på särskild "spök-dna" som saknas hos européer och asiater. Men forskarna vet inte vad det är för apmänniska som afrikanerna blandat sig med.0 Plus

Salivprover visar: Homofobi kan vara naturligt. Åsynen av hånglande män framkallar samma α-amylasnivåer som fluglarver och otäcka maskar, hos heterosexuella män.0 Plus

Nyheter från förstasidan

Sju års fängelse för kebabduon

Efter gisslandramat på Hällbyanstalten. Båda avtjänar redan långa straff för mord.0 


Antiwar.com

Utrikespolitiska nyheter med fokus på icke-interventionism.