Hög överdödlighet vid vaccinering mot corona

Publicerad 1 oktober 2023 kl 08.01

Vetenskap. En analys av överdödlighet efter vaccinering mot covid-19 visar att 17 miljoner dödsfall har inträffat i samband med vaccineringen i 17 av världens länder, skriver Epoch Times.

Dela artikeln

Totalt har 13,25 miljoner vaccininjektioner analyserats från början av vaccinprogrammen till den 2 september 2023.

Hur starkt sambandet mellan vaccineringen och varje enskilt dödsfall är framgår inte av studien, men forskarna menar att överdödligheten talar sitt tydliga språk.

"Detta motsvarar en massiv patogen som dödar (0,213 ± 0,006) % av världens befolkning (1 död per 470 levande personer på mindre än 3 år), och som inte mätbart förhindrade några dödsfall", skriver de i ett uttalande.

Enligt forskarna kan man inte skönja någon minskad dödlighet i covid-19 efter vaccinering – så som det borde vara – utan tvärtom en kraftig överdödlighet som inte visat sig i läkemedels­jättarnas kliniska studier.

"Den totala risken för dödsfall orsakad av covid-19-vacciner är 1.000 gånger större än vad som tidigare rapporterats i data från kliniska prövningar, övervakning av biverkningar och dödsorsaksstatistik som erhållits från dödsintyg", heter det i uttalandet.

Rapporten, som ännu inte har publicerats i någon fackgranskad vetenskaplig tidskrift, kommer nu sannolikt att väcka debatt inom forskarvärlden.


Vet inget om frågan, som inte alls finns på agendan. Samtidigt rapporteras om uråldriga reningsverk och tiotusentals farliga ämnen i vattnet.0 Plus

Kolumn: Joakim Andersen. Sahra Wagenknecht höjer upprorsfanan mot PK-väldet och invandringen i sin nya bok.0 Plus

Nyheter från förstasidan

Uppgift: 77 döda i israelisk attack mot matkö

"Massaker." Offren ska ha väntat på att ta emot förnödenheter.0 

Ekonominyheter

Skjuter i höjden. En bitcoin kostar nu 62.000 dollar.0 


Antiwar.com

Utrikespolitiska nyheter med fokus på icke-interventionism.