Alexander Bard: "Högerextremister är vi allihopa som har någonting i skallen"

Publicerad 17 augusti 2020 kl 19.22

Inrikes. Alexander Bard går till hårt angrepp mot hela det moderna svenska samhällsbygget i en intervju med Youtube-profilen Angry Foreigner. Bard förutspår att det moderna Sverige kommer att kollapsa i samband med att lånebubblan brister i slutet av 2020-talet. Då ersätts de gamla PK-partierna i riksdagen av en ny höger, tror Bard.

Gilla artikeln på Facebook

Alexander Bard fick nyligen stor uppmärksamhet när han fick sparken från "Talang"-juryn i TV4 efter att ha kritiserat den vänsterextrema Black lives matter-rörelsen.

Nu talar han ut i en längre intervju med Angry Foreigner på Youtube.

I intervjun ger Bard en bredsida åt det politiska klimatet i Sverige och anklagar både vänstern och högern för att ha förlorat all sans och vett. Han liknar Sverige vid en sekt som försöker stöta ut alla som har avvikande uppfattningar. Apropå att bli kallad för högerextremist säger han:

– Det är vi allihopa som har någonting i skallen eftersom vänsterextremen som inte har något med vänstern att göra idag är "woke". Och woke har ingenting med Karl Marx att göra över huvud taget och ingen av de där jävla woke-ungarna där ute, eller woke-feministerna eller vad fan de håller på med nu senaste veckan, bryr sig ett dugg om att rädda planeten eller någonting. De bryr sig om sina egna feta egon och om att det ska fram giljotiner och sen ska folk avsättas, och sedan blir det cancel culture, de-platforming och alla andra jävla galenskaper som jakobiner alltid har sysslat med genom historien.

– Karl Marx hatade det där packet redan på 1800-talet, fortsätter han.

Istället stämplas personer som bryr sig om arbetarklassen på riktigt som högerextremister, konstaterar Alexander Bard.

Om feminister och så kallade sojapojkar, det vill säga feminiserade politiskt korrekta män, fäller han följande omdöme:

– Sojapojkar ligger ingen med. Det går inte. Sojapojkarna springer omkring på gatan och knaprar piller, och då får de inte upp den. De blir dåliga i sängen och då skiljer sig brudarna. Skilsmässostatistiken i åldersgruppen 25-35 i Sverige idag visar att det i 9 av 10 fall är tjejen som drar. Det här är vad feministtjejerna gör, de dumpar sina sojapojkar för det är ingen idé att ha kvar dem längre eftersom de knappt orkar hålla i barnvagnen längre, de har så mycket tabletter i kroppen att de inte klarar någonting. De ligger istället helst med nassar och sådana, för det är det sexigaste som finns i deras värld eftersom det är förbjudet och spännande.

Alexander bard riktar också hård kritik mot den svenska invandringspolitiken. Han säger att invandringen gynnar de rika, som han också anklagar för att hyckla i frågan.

– Du stoppar in dem i förorten och där ska de hålla sig. För du vill bara blåsa rakt igenom förorten med din BMW, mellan din lägenhet i Stockholm eller din villa i Enskededalen eller Sollentuna. Och sen ska du ut till ditt sommarställe i Roslagen och då vill du inte stanna någonstans på vägen. Så du vill helst undvika Botkyrka och Akalla och slippa se det.

Sverige är ett land "som är jävligt bra på att producera offeridentiteter", konstaterar Bard vidare.

– Alla utom vita, heterosexuella män får höra att de ska vara offer. Några stycken, som bögar, börjar tröttna på det. Det är därför prideparaden inte innehåller några bögar och flator längre utan bara straighta feta fula människor som protesterar mot att ingen vill ligga med dem alls.

Bard förutspår i intervjun att det svenska systemet kommer att kollapsa i samband med att lånebubblan brister i slutet av 2020-talet. Då kommer även de gamla partierna i riksdagen att kollapsa och nya politiska rörelser som Alternativ för Sverige kommer att ta deras plats.


Svenska ungdomar utsattes för glåpord vid McDonalds. Flickan som gav svar på tal dömd för att ha "förolämpat" den 29-årige invandraren.0 Plus

Nya skandalvideon. Invandrare på stan talar ut om sina drömmar.0 Plus

Nyheter från förstasidan

Ekonominyheter

Swedbank döms igen: Kände till penningtvätt

Visste om problemen – men mörkade dem.. Nu beslutar Stockholmsbörsens disciplinnämnd att banken ska betala ytterligare 47 miljoner kronor i straffavgifter .0 


Antiwar.com

Utrikespolitiska nyheter med fokus på icke-interventionism.