Den unga kvinnan vågade först inte anmäla afghanen eftersom hon var rädd att han skulle "skicka sina grabbar".

Burger King-afghan våldtog kollega: "Kändes som om en bläckfisk sög fast"

Publicerad 24 maj 2021 kl 16.45

Inrikes. En afghan som uppger sig vara 20 år fick jobb på en Burger King-restaurang i centrala Stockholm. Det slutade med att han våldtog en ung kvinnlig kollega.

Gilla artikeln på Facebook

Afghanen och hans offer hade en kväll i januari 2020 avslutat sina arbetspass ungefär samtidigt.

Han frågade henne om hon ville följa med upp till en kulle nära jobbet, vilket hon gjorde. De satte sig på en lång stenmur uppe på kullen och han började plötsligt suga på hennes underläpp.

– Det kändes som om en bläckfisk sög fast i läppen, berättar kvinnan i förhör.

Hon sade åt honom att hon inte var intresserad, men då började afghanen suga på hennes underläpp igen så att den svullnade.

Därefter vred han om henne så att hon hamnade på rygg på stenmuren. Hon lyckades ta sig fri, men innan dess hann afghanen bita i hennes bröstvårtor och gnida sin hand mot hennes könsorgan.

Han kom efter henne, tog tag i henne och försökte ta med handen innanför hennes byxor. Hon lyckades trycka bort hans hand men en söm i byxorna sprack och en knapp föll av. Afghanen kom då bakifrån och tog tag i hennes trosor och drog upp dem så att kvinnan fick väldigt ont. Han föreslog sedan att de skulle åka hem till honom och laga hennes byxor.

– Jag ville egentligen inte det men om jag fixade mina byxor skulle jag inte behöva berätta för någon vad som hade hänt, säger kvinnan.

Så fort de kom till hans lägenhet började han åter suga på hennes läpp. Hon började gråta, men avghanen våldtog henne. När hon kom därifrån upptäckte hon att det var blod i trosorna.

Av chattmeddelanden framgår att att kvinnans mamma uppmanade henne att polisanmäla afghanen, men att hon inte ville det då hon var rädd för att det kunde blir värre eftersom han "kunde skicka sina grabbar" efter henne.

Stockholms tingsrätt har nu dömt afghanen för våldtäkt och sexuellt ofredande. På grund av sin "ungdom" får han bara 1 år och 8 månaders fängelse – i praktiken 13 månaders fängelse på grund av Sveriges system med tvåtredjedelsfrigivning. Han får också stanna i Sverige eftersom kammaråklagare Charlotte Nordström inte yrkade på utvisning.


Nyheter från förstasidan

Ekonominyheter

Fortsatt kritik mot "woke" Ikea

"Varför har ni butiker i Saudiarabien?".. Svenska möbeljätten anklagas återigen för hyckleri.0 

Antiwar.com

Utrikespolitiska nyheter med fokus på icke-interventionism.

Senaste huvudledare

Våld, skattepengar och extremism. Ska Moderaterna regera med SD-stöd måste de kapa banden till Expo.0