Foto: Privat/Paow.se

Bloggare upprörde politiskt korrekta

Publicerad 11 januari 2012 kl 11.35

Politik.Bloggaren Paulina Danielsson, alias Paow, har väckt ilska hos diverse vänsteranhängare och socialliberaler igen. Denna gång efter att den 18-åriga bloggerskan publicerat en bild på 15 misstänkta mördare på flykt, varav inte speciellt många var svenskar.

Gilla artikeln på Facebook

"Vad har människor på den här bilden gemensamt?" löd rubriken på Paows blogginlägg.

"Tänkte skriva en text, men låter bilden tala för sig själv. Det är komiskt, pinsamt och tragiskt och vårt eget fel…" skriver hon vidare i inlägget.

I kommentarsfältet reagerade många socialliberaler och vänsteranhängare med ilska över att bloggerskan tog sig friheten att ta upp det politiskt inkorrekta ämnet.

"Den enda pinsamma och tragiska här är du lilla vän! Skämmer ut dig inför hela svenska folket", skriver en Anna.

Signaturen Anonym lanserar en egen konspirationsteori:

"Du är inte det minsta källkritisk, hade du varit de hade du vetat att tidningar som expressen skriver de som SÄLJER inte SANNINGEN. Vi svennar gillar att läsa om kriminella utlänningar, de är ingen hemlighet. Därför frontas dem fram i media"

En annan läsare slänger fram den så kallade jantelagen:

"Gå ut gymnasiet, läs sedan en kurs på universitet. Förslagsvis kriminologi. Sen kan du väl uttala dig", skriver signaturen Al.

"Mördare, våldtäktsmän och kriminella finns i alla länder och kulturer. Vet du något om svensk kultur? Vikingatiden t.ex. Det är lätt att hitta en ”syndabock” och skylla alla samhällets brister på det. Minns du när allt var judarnas fel? I tyskland? Andra världskriget?" påminner en ilsken kommentator med signaturen Jenni.


Nya Sverigebilden

Här talar invandraren ut om sitt hat mot svenskar. "Ni är äckliga pedofiler" och "ni kommer aldrig lyckas kasta ut oss", säger han bland annat.0 Plus

Nya bilder visar: Stalins ubåt fick in fullträff. Endast sju av 40 ombord överlevde S-märkta militärtransporten till Tredje riket.0 Plus

Hade hunnit flå och stycka djuret när polisen ingrep. Försvaret: "Det är normalt där vi kommer ifrån."0 Plus

Nyheter från förstasidan

Ekonominyheter


Antiwar.com

Utrikespolitiska nyheter med fokus på icke-interventionism.