Filmade när han våldtog sovande kvinna: "Jag försökte bara väcka henne"

Inrikes. En man från Gambia filmade när han våldtog en sovande ung svensk kvinna. När polisen förhörde afrikanen och visade filmen erkände han att det var han – men påstod att han endast försökt väcka kvinnan genom att ta på hennes underliv. Nu har hovrätten sänkt afrikanens straff.
– Det känns det som en smäll i ansiktet och rakt i hjärtat. Precis som om brottet inte var tillräckligt illa mot mig, säger offret till Fria Tider.

Gilla artikeln på Facebook

– Jag raderade våldtäktsfilmen från min mobil, men polisen återskapade den och jag vet inte hur de lyckades göra det, säger den förvånade afrikanske våldtäktsmannen till Fria Tider, på engelska, via telefon.

Han kom till Sverige och blev svensk medborgare genom att gifta sig med en medelålders äldre svensk kvinna och Gambiaresenär. Nu har han dömts till ett mycket kort fängelsestraff för att ha våldtagit en sovande ung svenska.

I början av juni 2017 smygfilmade den idag 36-årige gambiern när en man och en svensk kvinna i 25-årsåldern hade samlag. Senare under samma kväll filmade han kvinnan igen – medan han själv våldtog henne. Kvinnan var påverkad av sömn och berusning.

Plusinnehåll Du behöver vara prenumerant på Fria Tider Plus för att ta del av hela denna artikel. Redan kund? Logga in direkt. Annars kan du skapa ett konto via erbjudandet nedan.

Köp Fria Tider Plus: 1 krona per dag

Människans natur

Svenskar tål bara 4 procent invandrare, visar ny forskning. Sen flyttar de från bostadsområdet, enligt en avhandling från Linnéuniversitetet.0 Plus

Asylkaoset

Fria Tider avslöjar. Statliga mediejätten mörkade om varför muslimska familjen skickas hem.0 Plus

Nyheter från förstasidan

Utlandsadoptioner har fallit med 85 procent

Slappare krav för statlig befruktning en av förklaringarna. Singelkvinnor med BMI på upp till 35 kan numera få vårdens hjälp att skaffa barn.0 

Ekonominyheter

Swish ligger nere igen. "Jobbar för fullt på det".0 


Antiwar.com

Utrikespolitiska nyheter med fokus på icke-interventionism.