Enligt Daily Mail har franska myndigheter fått rätt att ta del av informationen efter en lång juridisk strid, som blossade upp efter att Twitter först vägrat att tillmötesgå Frankrikes krav. Den nationella judiska studentföreningen UEJF stämde mikrobloggen i fransk domstol.
Twitter försvarade sig ursprungligen med att man bedriver sin verksamhet från San Francisco i USA och att franska åsiktslagar inte gäller där. Men till sist tvingades man ändå att backa och nu lovar Twitter istället att "fullt ut hjälpa Frankrike att ställa anklagade brottslingar inför rätta", skriver Daily Mail.
Förutom antisemiter väntas även personer som har uttryckt sig rasistiskt i största allmänhet få sina uppgifter överlämnade till de franska myndigheterna.
Grovt åsiktsbrott
Antisemitism är ett grovt brott i Frankrike och den som döms för det kan bestraffas med upp till ett års fängelse och 45.000 euro i böter. Att uttrycka tvivel på den officiella historieskrivningen om Förintelsen är extra allvarligt och kan ge upp till fem års fängelse enligt fransk rätt.
Sedan 1972 har den franske presidenten rätt att förbjuda politiska organisationer som kan anses rasistiska.