Azero och Berkesand varnar för det grova invandrarvåldet bara är en "försmak" på vad som kommer att drabba svenskarna om de inte anpassar sig fullt ut till globalismen och folkslagen från tredje världen.

Grön ungdom: Det är svenskarnas fel att invandrare begår brott

Publicerad 3 mars 2019 kl 15.47

Inrikes. Den misslyckade "integrationen" och döds­skjut­ning­arna i invandrar­områden beror inte på invandrarna själva. Felet ligger istället helt hos "svenskarnas national­chau­vi­nism", enligt Grön ungdoms två språkrör i Stockholm.

Dela artikeln

Manuel Cortez Azero och Hedda Berkesand, båda språkrör Grön Ungdom i Stockholmsregionen, förklarar i en debattartikel i Expressen att fenomen som det höga antalet dödsskjutningar bland kriminella invandrare är svenskarnas fel.

Den miljöpartistiska duon konstaterar att det skedde 100 skottlossningar rum i Stockholm, elva med dödlig utgång, under 2018 och att vi nu måste börja beskriva orsaken till problemet.

"Problemets början och slut ligger i svenskarnas nationalchauvinism", konstaterar språkrören.

De hävdar att svenskarna har vägrat anpassa sig fullt ut till tredje världen-invandrarna, istället för vice versa, och att det är därför problemen har uppstått.

"Svenskarna sade sig vara villiga att göra kulturella kompromisser och integrera sig med alla nya. Men i praktiken har nysvenskar behövt förändra kulturell identitet och uttryck nästan totalt för att ta sig in i samhället. Alltså, assimilation. Inte integration."

Svenskarna anser fortfarande att "svensk kultur är överlägsen" och vill därför enbart "kompromissa bort ytliga delar av vår egen kultur, typ matvanor, och inte delta i någon djupare integration", skriver de två politikerna.

Språkrören varnar också för att det kommer bli ännu värre för svenskarna om de inte accepterar globalismen fullt ut.

"Världen är här. Globaliseringen kommer att fortsätta. Trots högernationalism, trots och på grund av klimatförändringar. Demokratin måste återerövras i den globaliserande världen; erövringsförsöken blir bara segerrika om vi lugnt och behärskat kompromissar och integrerar. Lyckas vi inte med det är de tragiska dödsskjutningarna i förorten bara en försmak av vad som kommer."


Nyheter från förstasidan

Ryssland och Nordkorea sluter försvarspakt

Lovar hjälpa varandra vid angrepp. Putin togs emot med pompa och ståt i Pyongyang.0 

Ekonominyheter


Antiwar.com

Utrikespolitiska nyheter med fokus på icke-interventionism.