Nawroz Raouf Nory hukar sig som om han blivit sparkad i skrevet i samband med misshandeln.

Här fejkar Jula-väktaren pungsparken efter att ha slagit ut tänderna på kund

Publicerad 7 april 2021 kl 16.45

Inrikes. Väktaren trodde att övervakningskameran i avräkningsrummet var trasig när han misshandlade en handfängslad man. Sedan ljög han om att det var mannen som hade misshandlat honom genom att sparka honom i skrevet. Nu döms väktaren till fängelse för misshandel och falsk tillvitelse.

Gilla artikeln på Facebook

Det var den 20 september 2020 som den kurdiske väktaren Nawroz Raouf Nory, 47 och en kollega till honom, även han hemmahörande i Irak, ingrep mot en rumänsk man som försökte stjäla rakblad från Jula Täby.

Väktarna belade mannen med handfängsel och förde in honom i ett avräkningsrum.

Rumänen satt handfängslad på en stol i det lilla utrymmet med händerna bakom ryggen. Då riktade plötsligt Nawroz Raouf Nory, enligt domen, ett armbågsslag mot mannens ansikte så att benflisor flög ut.

Rumänen uppger att han, efter att ha spottat ut benflisorna, sade åt väktarna att han skulle polisanmäla dem och konstaterade att det fanns en övervakningskamera i rummet.

– Ta det lugnt för jag fyller i här att kameran fungerar inte. Bra att du påminde mig om det, ska den irakiske väktarkollegan då ha svarat.

Väktarna påstod sedan för polisen att det var rumänen som hade misshandlat Nawroz Raouf Nory genom att knäa honom i skrevet. En polisanmälan om våld mot tjänsteman upprättades.

De hävdade också att övervakningskameran inte fungerade, men det gjorde den och filmen hamnade till slut hos polisen. På videon syns hur Raouf Nory samtidigt som han utdelar slaget stapplar bakåt och låtsas som om han blivit sparkad i skrevet.

Den irakiske kollegan uppgav också för polisen att det var Nawroz Raouf Nory som hade blivit misshandlad. Han åtalades för falsk tillvitelse men frias eftersom det inte är utrett exakt vad han sade i polisförhör.

Nawroz Raouf Nory själv döms för misshandel och falsk tillvitelse till ett års fängelse.

Möttes igen på Biltema
37-åringen kunde fortsätta att jobba vidare som väktare trots att han utreddes för brotten.

I slutet av oktober 2020 träffade parterna på varandra igen. Då ingrep nämligen Nawroz Raouf Nory återigen mot den rumänske mannen på grund av misstänkt stöld på Biltema i Barkarby. Raouf Nory kallade då till sig sin irakiske kollega och förhör hölls med rumänen och hans hustru i separata rum. Vid denna tidpunkt var båda väktarna redan delgivna misstanke om brotten mot mannen.


Befolkningsbytet

Nytt rekord i utvandring. Siffror visar: Så flyr vi när tredje världen flyttar in.0 Plus

Fick orgasm av våldtäkten och stannade kvar för två till. "Tänkte att jag förtjänade det" – nu får Tinder-kvinnan 115.000 kr i skadestånd och mannen fängelse.0 Plus

Nyheter från förstasidan

Samlar in pengar åt BLM-terroristen

Vänsterorganisation betalade Darrel Brooks borgen. Uppges nu återigen samla in pengar till antivita terroristen.0 

Ekonominyheter

Biden försöker sätta kommunist på tung finanspost

Tunga protester från delstaterna och republikaner.. Vita huset vill att bankiren Saule Omarova tar över myndigheten OCC.0 


Antiwar.com

Utrikespolitiska nyheter med fokus på icke-interventionism.