Microsoft lägger nu mejl från oss i mappen "Skräppost" på Outlook/Live/Hotmail. Kolla mappen om du väntar på mejl från oss.
Nyårsmobben i Malmö

"Jihad! Jihad!" – här går arabiska mobben till attack i Malmö

Inrikes. När våldsamma invandrargäng tog över Möllan på nyårsnatten befann sig vittnet Freddy Mardell mitt i kaoset. Här är hans bilder och berättelse från natten som skakade Malmö.
  – Det sköts raketer horisontellt överallt, säger han idag till Fria Tider.

Gilla artikeln på Facebook

Nyårsnatten omvandlades till en skräcknatt när strömmen slutade fungera i hela staden, samtidigt som ungdomsgäng från arabvärlden tog över gatorna.

– Svenska ungdomar ställde sig i en stor klunga för att på det sättet undgå att bli rånade, berättar fotografen Freddy Mardell som var på plats före och efter det dramatiska tolvslaget.

Plusinnehåll SE ALLA bilder från kaoset på Möllan

Det sköts raketer horisontellt överallt. Folk blev träffade och skadade. Vissa poliser vågade inte ens gå ur sina bilar och flera journalister flydde för sina liv.

"Det är inte värt vara kvar! Jag riskerar inte mitt liv för det här", sade en av Sydnytts journalister som stod på långt avstånd, men som packade ihop när smällarna kom närmare, berättar Freddy Mardell.


Svenska ungdomar tvingades ställa sig i stora klungor för att inte bli rånade när araberna levde rövare, enligt Freddy Mardell.

Situationen beskrevs av ett ögonvittne på plats som helt galen. Trafiken kom inte fram och folk sprang runt och skrek. Malmö är en förlorad stad säger samma vittne.

– En arab hoppade upp på taket på en bil och skrek upprepade gånger "Jihad! Jihad!" till kompisarnas stora förtjusning, säger Freddy Mardell när han berättar för Fria Tider om händelserna i Malmö, där flera poliser inte vågade gå ur sina bilar på grund av oroligheterna utanför.

Plusinnehåll Du behöver vara prenumerant på Fria Tider Plus för att ta del av hela denna artikel. Redan kund? Logga in direkt. Annars kan du skapa ett konto via erbjudandet nedan.

Köp Fria Tider Plus: 1 krona per dag

Få våra viktigaste nyheter

Gör som tiotusentals andra svenskar och följ Fria Tider på Facebook!

Nyheter från förstasidan

Orbán: Mitt folk är min främsta prioritering

Har Helmut Kohl som rättesnöre inom EPP-gruppen. Kommer inte stödja invandringsvurmare som EU:s framtida ledare.0 

Ekonominyheter

Fler än nånsin vill sälja sin bostadsrätt

Antalet begagnade bostadsrätter till salu fortsätter skena.. "Vi har nu ett rekordutbud av bostadsrätter", uppger Hemnets talesperson Staffan Tell.0 


Antiwar.com

Utrikespolitiska nyheter med fokus på icke-interventionism.