Kolumn

Klimathot är inget mot hotet om utplåning

Kolumn. Politiker och medier vill helst prata om hotet från så kallad global uppvärmning. Men vem bryr sig, när den västerländska människan är på väg att försvinna? Det undrar Pat Buchanan i denna kolumn om det pågående befolkningsbytet i västerlandet.

Gilla artikeln på Facebook

Om västerländska eliter fick rösta om vilken som är den största existentiella kris som mänskligheten står inför, skulle klimatförändringar ta hem en promenadseger.

Således bortsåg tidningen Time från världens ledare och utsåg istället en svensk tonårig klimataktivist, Greta Thunberg, till årets person.

På nyårsdagen publicerade The Washington Post ånyo en förmanande rubrik: "Ett förlorat decennium när det gäller klimatåtgärder: Vi har inte råd

Plusinnehåll Du behöver vara prenumerant på Fria Tider Plus för att ta del av hela denna artikel. Redan kund? Logga in direkt. Annars kan du skapa ett konto via erbjudandet nedan.

Köp Fria Tider Plus: 1 krona per dag

Försvarar sig med att allt är Sveriges fel. En rad offer – mannen körde in i vakterna när han skulle gripas.0 Plus

"Klimathotet"

Går steget längre än Greta. Nu presenteras slutgiltiga lösningen på "klimatkrisen".0 Plus

Kriget mot veden

Löfven försökte förbjuda vedspisar 2017. Nu ska en ny avgift på "virkesupplag" vid vägar bli regeringens nya sätt att komma åt "gratisenergin" på landsbygden.0 Plus

Nyheter från förstasidan

Ekonominyheter

Rekordmånga vill ha skuldsanering

Stora antalet skuldsatta unga oroar.. "Vi lever i ett samhälle som är uppbyggt kring lån och skulder."0 


Antiwar.com

Utrikespolitiska nyheter med fokus på icke-interventionism.