Invandringen en cancer
Stefan Hanna (C).

Kommunalråd (C) jämför invandringen med cancer

Publicerad 24 augusti 2015 kl 10.52

Politik. Centerpartiets kommunalråd i Uppsala Stefan Hanna jämför i ett blogginlägg invandringen till Sverige med cancer.
– Det har varit en misslyckad politik under en alldeles för lång tid, säger han till Fria Tider.

Dela artikeln

"När en cancer tagit fäste i vår kropp tar den steg för steg över vår kropp om vi inte lyckas stoppa och neutralisera den. Vissa cancerförlopp går skrämmande fort och har mycket dåliga prognoser. Vissa sprider sig sakta men även de leder mot sönderfall och en tidigare död om den inte botas."

Så skrev Centerpartiets kommunalråd Stefan Hanna igår i ett inlägg på sin blogg innan han fortsatte med att jämföra invandringen till Sverige med cancer:

"Sveriges misslyckade integrationspolitik och en extremt ansträngd migrationspolitik kan jämföras med en cancer. Sverige är sjukt, allvarligt sjukt, och problemen har tillåtits att sprida sig och påverkar allt fler delar av samhället på ett socialt och ekonomiskt ohållbart sätt."

Därefter tar han upp den invandringsrelaterade kriminaliteten och de ständigt ökande bidragsutbetalningarna till en växande andel invandrare från tredje världen.

"Kommer den organiserade brottsligheten att minska? Kommer det grova våldet minska? Kommer barnens skolbetyg generellt förbättras? Kommer sjukvården att klara sina uppdrag inom rimliga ekonomiska ramar? Kommer försörjningsstödet att minska (socialbidrag)?", frågar han sig.

För utspelet på sin blogg har Hanna fått en del kritik och bland annat anklagats för att vara "fascist". När Fria Tider ringer upp honom står han däremot fast vid sina utalanden och tycker att det är bra att folk tar åt sig av det han skriver:

– Det är inget konstigt, för jag anser ju att läget är som Anna Dahlgren, Alice Teodorescu, Sonesson och Tove Lifvendahl på ett alldeles utmärkt sätt beskriver när de skriver sina ledare i Göteborgsposten, Expressen, Svenska Dagbladet och Dagens Industri, säger han och tillägger:

– Det finns väldigt mycket vänsterkrafter, och en del naiva även inom borgerligheten, som inte vill inse utmaningens vidd. Det har varit en misslyckad politik under alldeles för lång tid och det måste korrigeras nu. Det är det jag skriver, de tar åt sig, och det ska de göra.

Vill du läsa hela artikeln? Teckna en prenumeration på Fria Tider Plus här!

Är du redan Plus-kund? Gå vidare till hela artikeln här.


Vet inget om frågan, som inte alls finns på agendan. Samtidigt rapporteras om uråldriga reningsverk och tiotusentals farliga ämnen i vattnet.0 Plus

Kolumn: Joakim Andersen. Sahra Wagenknecht höjer upprorsfanan mot PK-väldet och invandringen i sin nya bok.0 Plus

Nyheter från förstasidan

Staten tar över pendeltågen i Stockholm efter kaos

Nödavtal med SJ träder i kraft imorgon. "Successivt kommer resenärerna att märka förbättringar".0 

Ekonominyheter

Skjuter i höjden. En bitcoin kostar nu 62.000 dollar.0 


Antiwar.com

Utrikespolitiska nyheter med fokus på icke-interventionism.