Den efterlyste mannen.

Man "med kulmage" slog ned förbipasserande

Publicerad 14 november 2021 kl 17.34

Efterlyst. Polisen går nu ut med bilder på en man som misstänks för en misshandel utanför Folkets park i Malmö.

Gilla artikeln på Facebook

Mannen rörde sig till fots på gång- och cykelvägen på Södra och Norra Parkgatan i Malmö lördagen 14 augusti mellan klockan 00:39-00:54.

Han stod utanför Folkets park och samtalade med olika förbipasserande, enligt polisen.

I höjd med korsningen Norra och Södra Parkgatan mötte han en man och gav denne ett kraftfullt knytnävsslag i ansiktet. Det oprovocerade slaget kom plötsligt och resulterade i "stora ansiktsskador på den drabbade personen", enligt polisen.

Gärningsmannen var klädd i mjukiskläder, svarta med rosa revärer. Ärmarna hade varsin rosa tamp som hängde löst. Han hade också en axelremsväska tvärs över bröstet – en liten svart väska med bred rem. Remmen hade rosa linjer på varje sida.

"Gärningsmannen har en kulmage", skriver polisen vidare i sin efterlysning.

Känner du igen gärningsmannen eller har sett honom tidigare? Hör då av dig till polisen genom att ringa 11414 eller genom att använda polisens tipsformulär.


Bär på särskild "spök-dna" som saknas hos européer och asiater. Men forskarna vet inte vad det är för apmänniska som afrikanerna blandat sig med.0 Plus

Salivprover visar: Homofobi kan vara naturligt. Åsynen av hånglande män framkallar samma α-amylasnivåer som fluglarver och otäcka maskar, hos heterosexuella män.0 Plus

Nyheter från förstasidan


Antiwar.com

Utrikespolitiska nyheter med fokus på icke-interventionism.