Det går trögt för Teodor Dante Stig-Matz på den egna vänstersajten.

Nyheter24: "Fyll landet med IS-soldater" – för att fördriva arbetare som röstar på SD

Publicerad 2 november 2015 kl 22.31

Inrikes. Den vinstdrivna vänstersajten Nyheter24:s debattredaktör Teodor Dante Stig-Matz skriver i en krönika att Sverige borde "fyllas" med muslimska terrorister från arabvärlden så att invandringskritiska arbetarklassvenskar på landsbygden tvingas i landsflykt.
"Jag skulle ärligt talat fylla landet med IS-soldater om det betydde att ni försvann", skriver Stig-Matz.

Gilla artikeln på Facebook

Teodor Dante Stig-Matz är kritisk till att många svenskar inte stödjer den massiva bidragsinvandringen från tredje världen och manar nu till drastiska åtgärder mot vad han utmålar som den trångsynta svenska arbetarklassen i "småstäder" med "äckliga dialekter" som han hävdar i större utsträckning röstar invandringskritiskt än andra samhällsgrupper.

Vänsterprofilen menar att dessa personer smutsar ner hans land och antingen borde fördrivas eller stängas in. Det skriver Stig-Matz i en krönika riktad till Kent Ekeroth (SD) och hans väljare.

"Jag skulle ärligt talat fylla landet med IS-soldater om det betydde att ni försvann", skriver han under rubriken "Jag hatar ert äckliga Ullaredssverige".

SD näst störst bland arbetarmän

Stig-Matz menar att liksom alla invandrare "inte är jihadistiska våldtäktsmän" är heller inte alla svenska arbetare invandringskritiska, men att det inte spelar någon roll. 

"[P]ersonen som kastar sin röst på er lika gärna kan vara Östermalmstant som lastbilschaufför. Jag vet också att människor från den svenska arbetarklassen kan vara supertrevliga".

"Ändå tänker jag ofta att jag skulle vilja mura in småstäderna ni bor i och kasta bort nyckeln", förtydligar Stig-Matz.

Vänsteraktivisten poängterar att han är medveten om att hans känslor bygger på fördomar, som bland annat grundar sig i att han blev mobbad i grundskolan, och avslutar med att "sådana som [han själv]" och Kent Ekeroth inte borde inneha maktpositioner. 

Tidigare har Teodor Dante Stig-Matz föreslagit att föräldrar som röstar på SD ska tvångssteriliseras.

Aftonbladetjournalist ville skjuta "lantisar"

"ÄCKLIGA DIALEKTER": Nyheter 24:s debattredaktör Teodor Dante Stig-Matz (t.v.) skriver i ett öppet brev till Kent Ekeroth (SD), (t.h), bland annat att invandringskritiska landsortsbor äcklar honom.


Människans natur

Svenskar tål bara 4 procent invandrare, visar ny forskning. Sen flyttar de från bostadsområdet, enligt en avhandling från Linnéuniversitetet.0 Plus

Asylkaoset

Fria Tider avslöjar. Statliga mediejätten mörkade om varför muslimska familjen skickas hem.0 Plus

Nyheter från förstasidan

Utlandsadoptioner har fallit med 85 procent

Slappare krav för statlig befruktning en av förklaringarna. Singelkvinnor med BMI på upp till 35 kan numera få vårdens hjälp att skaffa barn.0 

Ekonominyheter

Swish ligger nere igen. "Jobbar för fullt på det".0 


Antiwar.com

Utrikespolitiska nyheter med fokus på icke-interventionism.