Det går trögt för Teodor Dante Stig-Matz på den egna vänstersajten.

Nyheter24: "Fyll landet med IS-soldater" – för att fördriva arbetare som röstar på SD

Publicerad 2 november 2015 kl 22.31

Inrikes. Den vinstdrivna vänstersajten Nyheter24:s debattredaktör Teodor Dante Stig-Matz skriver i en krönika att Sverige borde "fyllas" med muslimska terrorister från arabvärlden så att invandringskritiska arbetarklassvenskar på landsbygden tvingas i landsflykt.
"Jag skulle ärligt talat fylla landet med IS-soldater om det betydde att ni försvann", skriver Stig-Matz.

Gilla artikeln på Facebook

Teodor Dante Stig-Matz är kritisk till att många svenskar inte stödjer den massiva bidragsinvandringen från tredje världen och manar nu till drastiska åtgärder mot vad han utmålar som den trångsynta svenska arbetarklassen i "småstäder" med "äckliga dialekter" som han hävdar i större utsträckning röstar invandringskritiskt än andra samhällsgrupper.

Vänsterprofilen menar att dessa personer smutsar ner hans land och antingen borde fördrivas eller stängas in. Det skriver Stig-Matz i en krönika riktad till Kent Ekeroth (SD) och hans väljare.

"Jag skulle ärligt talat fylla landet med IS-soldater om det betydde att ni försvann", skriver han under rubriken "Jag hatar ert äckliga Ullaredssverige".

SD näst störst bland arbetarmän

Stig-Matz menar att liksom alla invandrare "inte är jihadistiska våldtäktsmän" är heller inte alla svenska arbetare invandringskritiska, men att det inte spelar någon roll. 

"[P]ersonen som kastar sin röst på er lika gärna kan vara Östermalmstant som lastbilschaufför. Jag vet också att människor från den svenska arbetarklassen kan vara supertrevliga".

"Ändå tänker jag ofta att jag skulle vilja mura in småstäderna ni bor i och kasta bort nyckeln", förtydligar Stig-Matz.

Vänsteraktivisten poängterar att han är medveten om att hans känslor bygger på fördomar, som bland annat grundar sig i att han blev mobbad i grundskolan, och avslutar med att "sådana som [han själv]" och Kent Ekeroth inte borde inneha maktpositioner. 

Tidigare har Teodor Dante Stig-Matz föreslagit att föräldrar som röstar på SD ska tvångssteriliseras.

Aftonbladetjournalist ville skjuta "lantisar"

"ÄCKLIGA DIALEKTER": Nyheter 24:s debattredaktör Teodor Dante Stig-Matz (t.v.) skriver i ett öppet brev till Kent Ekeroth (SD), (t.h), bland annat att invandringskritiska landsortsbor äcklar honom.


Brittiske författaren Douglas Murray om vår tids stora katastrof. "När de flesta som lever idag når slutet av sitt liv kommer Europa inte längre vara Europa."0 Plus

Ekonominyheter


Antiwar.com

Utrikespolitiska nyheter med fokus på icke-interventionism.