Bild: Flasher Girl On Tour

PK-konstnär säljer sin kropp på nätet

Publicerad 15 mars 2012 kl 16.52

Kulturnyheter.Under sin karriär som konstnär har Joanna Rytel bland annat hunnit med att ordna födelsedagsfest för sina aborterade foster, filmat sig själv när hon onanerat tillsammans med en katt och proklamerat att hon hatar vita män och bara har sex med afrikaner. Nu påstår sig den polsk-svenska vänsterprovokatören sälja sin kropp på internet.

Gilla artikeln på Facebook

"Want To Play Doctor With Your Dick?" skriver konstnären Joanna Rytel på sin hemsida.

Rytel påstår att hennes dröm är att ha sex för pengar och hänvisar till sin emailadress Sex4moneyismydream@gmail.com. Hon understryker dock att "de flesta män är för fula" för att få en chans att köpa sex av henne.

Vänsterextrem yrkesprovokatör
Joanna Rytel har sedan ett antal år tillbaka tidvis fått utrymme i media efter politiskt korrekta uttalanden och konstprojekt som på mer eller mindre perversa sätt går till angrepp mot traditionella samhällsnormer.

Som en del av en skattefinansierad satsning på "feministisk porr", Dirty Diaries, lät sig Rytel filmas när hon blottade sig på offentliga platser. I andra "konstfilmer" syns den polsk-svenska provokatören strippa framför olika typer av djur. I en av filmerna, som finns på nätet men som Fria Tider väljer att bespara sina läsare, onanerar hon i sängen tillsammans med en katt.

Hon har dessutom ordnat utställningar med "glada" skulpturer av sina egna aborterade foster, och haft födelsedagskalas när de döda fostren "fyllt år". Rytel var också en av medlemmarna i den radikalfeministiska gruppen "Unfucked Pussy" som stormade Fröken Sverige 2001 och såg till att tävlingen tvingades gå under jorden.

Hatar vita män
I en debattartikel i Aftonbladet konstaterade Joanna Rytel år 2004 att hon "aldrig kommer att föda en vit man" och att hon njuter när vita män förnedras.

Istället ägnar hon sig åt svarta afrikaner och kallar sig "niggerlovingfetischistkärring". "Alla vita tjejer vill ha en mulattunge", var ett av slagorden på Rytels utställning som skulle få vita kvinnor att ha sex med svarta män.

-?Jag har tagit avstånd från den vita mannen och det är så befriande - androgyna män duger men de and­ra har jag uteslutit ur mitt liv. Jag tycker att alla vita tjejer ska bli kära i svarta män och så kan de vita männen sitta där hemma ensamma och runka, sa Rytel till DN.


Stora skillnader bara mellan japaner i syd och nord. Forskaren: "Folkslag från kalla klimat är över hela världen är längre, intelligentare, mer sociala, mindre brottsbenägna och uppvisar lägre fertilitet."0 Plus

Nyheter från förstasidan

Ekonominyheter

Rena magin? Bostadspriserna fortsätter stiga – på bred front

Svenska boprisfesten tycks trotsa ekonomins lagar.. "När man inte tror att priserna kan stiga mer så gör de det ändå."0 


Antiwar.com

Utrikespolitiska nyheter med fokus på icke-interventionism.