"Att kontakta min frus arbetsplats är bortom alla rimliga gränser" skriver Joakim Lamotte om Robert Aschbergs metoder.

Joakim Lamottes varning till Aschberg: Ge dig "aldrig någonsin mer på min familj"

Publicerad 4 december 2019 kl 16.07

Media. Medborgarjournalisten Joakim Lamotte går till hårt angrepp mot TV3 och programledaren Robert Aschberg, som försöker få honom att delta i programmet "Trolljägarna". Bland annat ska Aschberg ha kontaktat Lamottes frus arbetsplats.
"Mitt råd till Robert Aschberg och TV3 är att aldrig någonsin mer ge sig på min familj", skriver Joakim Lamotte.

Gilla artikeln på Facebook

Joakim Lamotte uppger på Facebook att TV3 i flera månader har försökt få honom att medverka i uthängnings- och förnedringsprogrammet "Trolljägarna".

"Anledningen är att personer tydligen har skrivit något olämpligt i mitt kommentarsfält, och att jag nu skall stå till svars för detta", skriver Lamotte.

Han uppger att programledaren Robert Aschberg har ringt till hans frus arbetsplats.

"Det är helt oacceptabelt. Han får gärna ge sig på mig hur mycket han vill, men att kontakta min frus arbetsplats är bortom alla rimliga gränser", skriver Joakim Lamotte.

Han kallar beteendet för "skamligt" och konstaterar att hans familj redan lever under stor press "med galningar som ringer och lämnar hot".

"Vad är det han vill? Försöker han skrämmas genom att markera mot min fru?"

Joakim Lamotte skriver att han idag har ringt Robert Aschberg för att konfrontera honom med uppgifterna, men att Aschberg inte svarar.


Egentligen är de intoleranta personer som spelar toleranta. Svenskar måste våga stå upp mot "galenskapen" och rasistanklagelserna, enligt tv-profilen.0 Plus

Slipper utvisning Kvinnliga polisen klarade sig precis – tack vare sin sköld.0 Plus

Nyheter från förstasidan

Ekonominyheter

Klarnas kreditförluster fördubblade när fler än någonsin söker skuldsanering

Inkassojättens kundförluster 1,2 miljarder.. "Det finns ett stort behov" av att slippa betala i Sverige nu, enligt Kronofogden.0 


Antiwar.com

Utrikespolitiska nyheter med fokus på icke-interventionism.