Somalier döms för bestialisk våldtäkt mot 9-årig flicka

"Släpade henne i benen på rygg in i skogen"

Publicerad 20 juli 2020 kl 17.20

Lag & Rätt. En 39-årig somalisk invandrare döms nu till elva års fängelse för grov våldtäkt mot en nioårig flicka i Norrköping. Åklagaren ville även döma honom för mordförsök, då han strypt flickan.

Dela artikeln

Det var den 15 april som den nioåriga flickan var på väg hem från skolan i en mindre ort i Norrköping sedan hon skadat ett finger. Hon mötte då 39-årige Ahmed, som drog in henne i en buske och våldtog henne under knivhot.

Idag föll domen, som Fria Tider tagit del av.

Dokumentet beskriver ett fruktansvärt övergrepp mot den lilla flickan:

"Inne i den lilla busken slog han henne på vänster kind med öppen hand och höll en kniv mot hennes hals. Hon var så rädd att hon kissade på sig. Han väntade tills det inte var några bilar och släpade henne sedan i benen och på rygg till en skog i närheten. När de kom till skogen visade han kniven, som var röd eller svart. Inne i skogen tog han av henne kläderna och smörjde in hela henne med lera, även håret och mellan benen."

Texten fortsätter:

"Han tvingade henne också att själv ha in vatten och lera i munnen och ville att hon skulle svälja. Han tog på sig ett par genomskinliga handskar och pillade henne mellan benen. Han sa åt henne att hon skulle ta händerna bakom ryggen och band fast dem med en tröja. Sedan ströp han henne med två händer så att hon inte kunde andas. Hon sparkade med benen och det darrade 'massor' i kroppen. Det kändes som om hon skulle dö."

Mannen genomförde därefter ett vaginalt samlag med flickan, kysste henne och "kissade vitt på henne", som det står i domen.

"Innan han gick sa han att om du säger något till polisen eller dina föräldrar så kommer jag döda hela din familj. När han sa det höll han upp kniven", skriver rätten.

Enligt Nyheter Idag kommer mannen ursprungligen från Somalia men fick svenskt medborgarskap 2014. Han kan därmed inte utvisas. Tidningen skriver att han nyligen dömts för grovt sexuellt övergrepp mot barn sedan han lurat ned en annan tolvårig flicka i en källare. Där mordhotade han flickan med kniv mot hennes hals, tvingade av henne kläderna och våldförde sig sedan på henne. Även den gången använde han plasthandskar.

I den senaste domen fälls han också för synnerligen grov misshandel, människorov samt övergrepp i rättssak till totalt elva års fängelse. Vidare ska han betala ett skadestånd till den nioåriga flickan på 240.000 kronor.

Åklagaren åtalade även 39-åringen för försök till mord på grund av strypgreppet mot flickan, men tingsrätten anser att han släppte taget innan hon förlorade medvetandet och bedömer det därför som synnerligen grov misshandel, uppger SVT, som mörkar våldtäktsmannens härkomst.


Beskrivs som "unikt" av försvaret. Se videon från dramatiska övningen på Östersjön.0 Plus

Estoniakatastrofen

"Inte sant, dumheter." Svenska tidningen stämplas som fake news-källa.0 Plus

Nyheter från förstasidan

Högerkvinnan till Ursula van der Leyen: "Du hör hemma i fängelse"

Polska ledamoten stal showen. "Du är ansvarig för varje våldtäkt, varje överfall, varje tragedi som orsakas av inflödet av illegala invandrare."0 

Ekonominyheter

Ny kartläggning: Här får du mest sommarstuga för pengarna

Hela listan.. Billigaste platserna – och tipsen för att förverkliga stugdrömmen.0 Plus


Antiwar.com

Utrikespolitiska nyheter med fokus på icke-interventionism.