Swebbtv: Corona kan stoppa invandringen – "Kommer framstå som rent vansinne"

Publicerad 25 april 2020 kl 18.20

Inrikes. Coronakrisen kan medföra att "propagandan" för massinvandring upphör och slutar fungera. Det misstänker Swebbtv:s grundare Mikael Willgert, förklarar han i en ny intervju med sin egen kanal.
– Det här blir ett uppvaknande för folk.

Gilla artikeln på Facebook

Coronasmittan kan innebära ett paradigmskifte för Sverige och svensk politik. Det tror Swebbtv-grundaren Mikael Willgert

Detta till följd av att Socialdemokraterna plötsligt "blivit nationalister" med en nationalistisk symbolik, som visar sig under regeringens pressträffar med svenska flaggor i stället för EU-flaggor.

Därmed skiftar världsbilden i Sverige, hävdar han.

– Det har ändrat hela den politiska kartan.

Enligt Willgert har den symboliska hanteringen av coronakrisen varit ett "genidrag" från Socialdemokraterna, som i flera mätningar nu är långt före Sverigedemokraterna.

– Jag kan inte komma ihåg att jag varit med om ett sådant här skifte innan. Det närmaste är väl Berlinmurens fall, som också kom väldigt plötsligt. Jag skulle nog likna detta vid det.

Inte ens Centerledaren Annie Lööf har gått till storms mot nationalismen, påpekas det under intervjun. Ute i Europa faller också EU sönder som "en sufflé som pyser ihop", heter det.

Dessutom kan coronakrisen och den ekonomiska nedgång som väntar få svenskarna att vakna.

– Det här blir ju ett uppvaknande för folk, när de får klart för sig vad detta kostar samhället. Då kommer folk undra varför Sverige håller på med det, säger Mikael Willgert om invandringen.

Enligt Willgert bygger massinvandringen och mångkulturen på en aldrig sinande ström av "propaganda" från medierna. Men under coronakrisen har denna försvunnit, anser han.

– Propagandan har tystnat och jag tvivlar på att någon kommer kunna ta upp den igen. Utan propaganda som är för massinvandring kommer man inte kunna motivera de enorma sociala och ekonomiska kostnader som den innebär. Får vi dessutom en fasansfull ekonomisk kris, vilket inte är otänkbart, då kommer den framstå som rent vansinne.

Mikael Willgert tycker det har varit så gott som tyst om invandringen den senaste en och en halv månaden.

– Hela indoktrineringen har upphört. Den [invandringsfrågan] har blivit nästan bortglömd, eller fallit ned i prioritet. Och när det har hänt, kommer man kunna ta upp frågan igen? Jag är tveksam till om det är möjligt.

– Ska Socialdemokraterna ta av sig flaggorna?, undrar han.

Invandringen har visserligen fortsatt även under coronaveckorna, påpekar Mikael Willgert, men om media och politiker inte lyckas fortsätta "elda på opinionen" kommer den avstanna, spår han.


Bär på särskild "spök-dna" som saknas hos européer och asiater. Men forskarna vet inte vad det är för apmänniska som afrikanerna blandat sig med.0 Plus

Salivprover visar: Homofobi kan vara naturligt. Åsynen av hånglande män framkallar samma α-amylasnivåer som fluglarver och otäcka maskar, hos heterosexuella män.0 Plus

Nyheter från förstasidan

Sju års fängelse för kebabduon

Efter gisslandramat på Hällbyanstalten. Båda avtjänar redan långa straff för mord.0 


Antiwar.com

Utrikespolitiska nyheter med fokus på icke-interventionism.