Time hånas för "ansträngt" försök att få Biden att "se cool ut"

Publicerad 11 juni 2021 kl 21.26

Utrikes. Time släpper en temaupplaga inför USA:s president Joe Bidens möte med sin ryske presidentkollega Vladimir Putin i Geneve den 16 juni. Men nu hånas den liberala tidskriften för sitt "ansträngda" försök att få Biden att se coolare ut än Putin på omslaget, rapporterar Fox News.

Gilla artikeln på Facebook

Time hånades friskt på sociala medier när tidningen under fredagen avslöjade sin kommande omslagsbild inför det kommande toppmötet mellan en solglasögonprydd Joe Biden och Rysslands president Vladimir Putin.

"Detta omslag försöker få Joe Biden att se cool ut, men även med deras smickrande skildring av hans ansikte – där man använt sig av en målning för att dölja den ålderdom och trötthet som skulle avslöjas av ett högupplöst fotografi – ger hans typiska gapande mun ett aningslöst och räddhågset intryck inför en Putin som stirrar ned honom med ett självsäkert flin", konstaterar den politiske satirikern Tim Young i en kommentar till Fox News.

Illustration visar Biden med hans typiska aviator-solglasögon från Ray Ban och rubriken: "Att ta sig an Putin".

Läsare kritiserar också Biden för att låta Putin bygga sin Nordstream 2-gasledning, ett bygge som delvis sker i Sveriges ekonomiska zon, utan att USA sätter stopp för projektet.

"Att låta honom bygga en pipeline av inflytande rakt in i Europa är INTE att ta sig an honom. Det är att ge upp", skriver den tidigare ordföranden för National Intelligence (DNI) Richard Grenell, medan National Review’s Kyle Smith konstaterade att "inte ens demokraternas pressreleaser" är så smöriga som Times omslag.


Akademiker kräver omvälvning. Nödvändigt för "ett invandringsland och ett flerspråkigt samhälle".0 Plus

Beväpnade sig med kniv och högg ned invandraren. Mammans panikartade larmsamtal: "Hon tänker alltså ta livet av två killar."0 Plus

Nyheter från förstasidan

310 dödsskjutningar i Chicago hittills i år

Mardrömslik våldsutveckling i mångkulturella staden. Grov brottslighet ökar stort efter Black lives matter-kampanjen.0 

Ekonominyheter


Antiwar.com

Utrikespolitiska nyheter med fokus på icke-interventionism.