Våldtäktsmannen till flickan: "Jag är psykopat"

Publicerad 15 april 2018 kl 18.50

Inrikes. Den 29-årige araben döms till ett kortare fängelsestraff efter att ha våldtagit en 15-årig svensk flicka och därefter hotat att knivmörda hennes familj.

Gilla artikeln på Facebook

Flickan och två väninnor hade på kvällen den 28 april 2017 följt med den tolv år äldre araben och hans bror till en fest vid Bergshöjden i Sundbyberg.

– Jag är psykopat, förklarade våldtäktsmannen för flickorna i bilen på väg till lägenheten.

När hon hade lagt sig för att sova i lägenheten sade en annan invandrare på festen till den 15-åriga flickan att araben ville prata med henne om "något viktigt".

När hon följt med araben in i badrummet låste han dörrarna och våldtog henne medan hon gråtande försökte göra motstånd.

Flickan ville först inte att någon skulle få reda på att hon blivit våldtagen, men hon mådde så dåligt efteråt att hon i mitten av juli 2017 berättade vad som hänt för en anhörig.

Den 15 november 2017 kontaktade våldtäktsmannen en väninna till flickan. Han förklarade att han skulle knivhugga flickan och hennes mamma samt "göra hennes lillasyster handikappad".

Nu döms 29-åringen till två och ett halvt års fängelse för våldtäkt och övergrepp i rättssak. Han kan med nuvarande lagstiftning inte utvisas hem till arabvärlden eftersom han har fått svenskt medborgarskap.


Få våra viktigaste nyheter

Gör som tiotusentals andra svenskar och följ Fria Tider på Facebook!

Nyheter från förstasidan

Ekonominyheter

Svenska flyg mest försenade i Norden

Förseningar vanliga på Arlanda.. Flygplatsen får underbetyg i internationell jämförelse.0 


Antiwar.com

Utrikespolitiska nyheter med fokus på icke-interventionism.