Vänsterprofiler "drömmer om fullsmockat på IVA i Norge"

Publicerad 17 april 2021 kl 16.43

Radio & TV. De båda medieprofilerna Fredrik Wikingsson och Filip Hammar "drömmer om fullsmockat på IVA i Norge". Det framgår av det senaste avsnittet av deras gemensamma frågesportsprogram "Alla mot alla" som sänds på Kanal 5.

Gilla artikeln på Facebook

Avsnittet, som Markus Aujalay, Agneta Sjödin, Jonas Gardell och Jason Diakité deltar i, har en frågekategori med namnet "Den förbjudna drömmen om fullsmockat på IVA i Norge".

– Har man någonsin ogillat norrmän mer än det senaste året? Pandemiskrävlandet, de dyra pizzorna i Oslo, det totala ointresset för att ta emot flyktingar till ett land som badar i yta och oförtjänta oljepengar, den dopingsdömde Johaug som fortsätter att roffa åt sig medaljer på svenskors bekostnad, förklarar Fredrik Wikingsson varför han hoppas på mer corona i vårt grannland.

– Således är det rimligt, hur orimligt det än verkar, att när det gäller coronapandemin, unna norrmännen en rejäl sistasläng här framåt vårkanten.

Att hoppas på att en folkgrupp drabbas och dör av ett smittsamt virus för att man ogillar det landets politik är något som väckt reaktioner. Fredrik Wikingsson och Filip Hammar är emellertid ökända för sina vänsterextrema sympatier.


Chockerande videon. Skräckdådet sker mitt på dagen – inför publik.0 Plus

Nyheter från förstasidan

Coronalagen förlängs till 2022

Socialutskottet ger grönt ljus. Den "tidsbegränsade" lagen skulle ha löpt ut sista september.0 

Ekonominyheter

Swedbank har Sveriges minst nöjda kunder

Nya siffror från Svenskt Kvalitetsindex.. Här är Sveriges bästa – och sämsta – banker.0 


Antiwar.com

Utrikespolitiska nyheter med fokus på icke-interventionism.