Vänsterprofiler "drömmer om fullsmockat på IVA i Norge"

Publicerad 17 april 2021 kl 16.43

Radio & TV. De båda medieprofilerna Fredrik Wikingsson och Filip Hammar "drömmer om fullsmockat på IVA i Norge". Det framgår av det senaste avsnittet av deras gemensamma frågesportsprogram "Alla mot alla" som sänds på Kanal 5.

Gilla artikeln på Facebook

Avsnittet, som Markus Aujalay, Agneta Sjödin, Jonas Gardell och Jason Diakité deltar i, har en frågekategori med namnet "Den förbjudna drömmen om fullsmockat på IVA i Norge".

– Har man någonsin ogillat norrmän mer än det senaste året? Pandemiskrävlandet, de dyra pizzorna i Oslo, det totala ointresset för att ta emot flyktingar till ett land som badar i yta och oförtjänta oljepengar, den dopingsdömde Johaug som fortsätter att roffa åt sig medaljer på svenskors bekostnad, förklarar Fredrik Wikingsson varför han hoppas på mer corona i vårt grannland.

– Således är det rimligt, hur orimligt det än verkar, att när det gäller coronapandemin, unna norrmännen en rejäl sistasläng här framåt vårkanten.

Att hoppas på att en folkgrupp drabbas och dör av ett smittsamt virus för att man ogillar det landets politik är något som väckt reaktioner. Fredrik Wikingsson och Filip Hammar är emellertid ökända för sina vänsterextrema sympatier.


Fria Tider avslöjar. Statliga mediejätten mörkade om varför muslimska familjen skickas hem.0 Plus

Liberala floskeln "Vi är alla afrikaner" utmanas av spektakulärt fynd. Människoliknande varelser i Europa vid en tid då våra påstådda förfäder i Afrika såg ut som apor, enligt ny studie.0 Plus

Nyheter från förstasidan

Åkesson: Vi ska bli hårdare än Danmark

Lovar tuffare tag mot invandring än grannlandet. "Vi behöver en ännu striktare politik eftersom vi har mycket större problem."0 

Ekonominyheter

Teskedsorden mörkar sin egen konkurs

Ingen information på hemsidan.. Interna kritiken: "En organisation med ryggrad står för den sits man har satt sig i".0 


Antiwar.com

Utrikespolitiska nyheter med fokus på icke-interventionism.