Våldtäkten skedde i denna villa.

Illegal invandrare våldtog medvetslös handikappad kvinna – utvisas

Publicerad 16 oktober 2020 kl 16.28

Inrikes. En 20-årig invandrare från Iran döms till två års fängelse och tio års utvisning för en våldtäkt mot en medvetslös, handikappad kvinna i Nacka. Mannen har tidigare sökt, men nekats, asyl i Sverige, och stannat kvar i landet illegalt.

Gilla artikeln på Facebook

Det var i slutet av juli i år som en grupp ungdomar hyrde en villa i Nacka för att hålla en födelsedagsfest där. En av de kvinnliga festdeltagarna, som skadat sig i benet och gick med hjälp av kryckor, började må illa och fick därför hjälp av två väninnor att lägga sig för att vila i en säng på övervåningen.

När väninnorna en stund senare bestämde sig för att lämna festen gick de tillbaka till sovrummet. De upptäckte då att deras kompis inte var ensam i sängen. Hon var medvetslös och okontaktbar, med klänningen uppdragen och trosorna delvis neddragna, och den 20-årige mannen bredvid sig i sängen.

Polis och ambulans larmades. Mannen erkände att han haft samlag med kvinnan, trots att hon var medvetslös, och greps därför och fördes till arresten på polisstationen i Västberga. Ambulanspersonalen lyckades väcka kvinnan och körde henne till Södersjukhusets akutmottagning för våldtagna kvinnor.

Den 20-årige mannen kom till Sverige från Iran under asylkaoset 2015 och pratar dari, en dialekt av persiska som är vanlig i Afghanistan. Det är dock okänt om han är medborgare i Afghanistan eller i något annat land.

20-åringen har tidigare ansökt om, men nekats, asyl i Sverige. Avslagsbeslutet vann laga kraft 4 december förra året och en ansökan om verkställighetshinder avslogs i maj i år. Han har därefter stannat kvar i Sverige illegalt.

Nu döms 20-åringen till två års fängelse och tio års utvisning för våldtäkten i juli i år. Tingsrätten skriver att våldtäkten är "så allvarlig att [20-åringen] inte bör få stanna kvar i Sverige."


Bok: Så klarar du livhanken i mångkultur. Mer magkänsla och mindre politisk korrekthet är experternas råd.0 Plus

Professor Paul Gottfried reder ut frågan som alla ställer sig. De ligger bakom västvärldens nya bisarra överideologi.0 Plus

Nyheter från förstasidan

Kineser publicerar Bidens sexfilmer

Efter laptopskandalen. Visar crackrökande vicepresidentsonen när han har sex med olika kvinnor.0 Plus

Ekonominyheter

Antiwar.com

Utrikespolitiska nyheter med fokus på icke-interventionism.

Senaste huvudledare

Bogvisiret var en bluff. Widar Nord om varför Estoniabilderna är århundradets avslöjande.0 

Politikersonen hade kunnat få fängelse. Men de här ovanliga åtgärderna från polis och åklagare ledde till att Erik Reinfeldt kom undan med strafföreläggande.0 Plus

Vetenskap

Svensk studie: Vissa får för få antikroppar för att upptäckas. Alla undersökta coronapatienter hade antikroppar.0 

Forskare har lyckats studera extremt sällsynt grundämnde. Endast 70 mg astat finns i jordskorpan.0 

Kultur

Odenstaty invigdes i Staffanstorps kommun. Statyn är tre meter hög och sex ton tung.0 

Raskrav införs för att få Oscar för bästa film. Nya "mångfaldskriterier" måste uppfyllas.0