Sexattacken på badhuset

11-åring sexattackerades på badhus – pappa brutalt misshandlad när han sa ifrån

  • Mobben försökte dra ner flickans bikinitrosor
  • Ringde sina "brushor" när de anmäldes
  • Sparkade hennes styvfar i huvudet
  • Den ene åtalade är en känd rappare
  • 12-åriga sonen nu "rädd för invandrare"
Publicerad 8 februari 2023 kl 12.44

Efterlyst. Vad som skulle bli en trevlig dag på Högevallsbadet i Lund förvandlades för den svenska familjen till en bestialisk mardröm. Efter att den 11-åriga dottern blivit sexuellt ofredat av ett stort invandrargäng blev hennes styvfar grovt misshandlad – inför ögonen på familjen.

Dela artikeln

Badhusbesöket skedde den 6 augusti 2022. Pappan i familjen, som dock inte är far till flickan utan har två söner, berättar i förhör att det hela började med att "ett gäng på 8-10 invandrare betedde sig illa".

"Personalen gjorde inget"
– De gjorde det i två och en halv timme. Jag och andra föräldrar sa till personalen men det hände inget. De sa bara till killarna men inget hände och de fortsatte. De fick fortsätta. Det var riktigt illa. Det hände ingenting, säger han.

Invandrarna trakasserade också den svenska familjens barn. Bland annat försökte de dra ned bikinitrosorna på den 11-åriga dottern.

Då valde familjen att kontakta polisen och upprätta en anmälan, vilket gänget fick reda på.

Fortsatte sparkas i huvudet när han låg ned
När familjen var på väg från badhuset vid stadsparken tvärnitade en svart bil bredvid dem. Två män satt i bilen, och den ene av dem presenterade sig som storebror till pojken som polisanmälts.

Flera personer kom till platsen och en brutal misshandel inleddes. Efter att ha slagit ner honom fortsatte invandrarna att sparka på pappan i huvudet medan han låg ned. Hans minderåriga söner försökte förgäves försvara offret.

– Det är två gärningsmän som oprovocerat misshandlar en man och det sker inför hans familj, tre minderåriga barn och en sambo. Hans två minderåriga söner försöker skydda honom trots det fortsätter misshandeln, säger åklagare Sara Salomonsson till SVT.

Rappade om Einár
– Min 12-åring som var med när det hände är jätterädd. Han blir rädd när han ser invandrare, han vågar inte gå på badhus vilket vi gjort mycket tidigare, säger pappan.

Två män, 23 respektive 25 år, åtalas nu för grov misshandel. 25-åringen, Akram Mohammad Hadrous, är känd under artistnamnet "Akke". Hans låt "Vila i frid", som handlar om den mördade rapparen Einár, har över 200.000 visningar på Youtube. Även 23-åringen figurerar i musikvideon till låten.

Båda åtalade har svenskt medborgarskap och kan därför, med nuvarande lagstiftning, inte utvisas om de döms.

Artikeln är rättad: Den misshandlade mannen är styfar, inte far, till flickan som blev angripen på badhuset.


Nyheter från förstasidan

"Folkförrädare": Raseriet mot M efter DCA-omröstningen

Storm när partiet skryter om avtalet med USA. "Vi kommer alltid minnas dagen ni sålde ut Sveriges suveränitet."0 

Ekonominyheter


Antiwar.com

Utrikespolitiska nyheter med fokus på icke-interventionism.