Foto: Hovrätten för Västra Sverige

Här är antecknings­blocket med stats­ministerns namn i

Publicerad 4 december 2012 kl 15.33

Inrikes.Igår avslöjade tidningen Realisten att statsminister Fredrik Reinfeldts namn fanns med i en polisutredning förra året gällande koppleri och sexhandel. I härvan dömdes bland andra den moderate politikern Per Asklund för att ha köpt sex.

Gilla artikeln på Facebook

Under natten och förmiddagen idag har Fria Tider begärt ut handlingar från domstolen och fått uppgifterna bekräftade. Fredrik Reinfeldts namn finns med i ett anteckningsblock där en av de prostituerade i sexköpshärvan bland annat fört anteckningar över sina kunder. Anteckningsblocket togs i beslag av polisen i september förra året i samband med en razzia mot en bordell i Halland.

Fria Tider kan nu även publicera en fotostatkopia av dålig kvalitet (se artikelbild) på den sida i anteckningsblocket där statsministerns namn finns med. Domstolen har inte lyckats tyda hela texten på sidan. Ännu under eftermiddagen hade inte statsministerns pressinformatörer på regeringskansliet velat svara på Fria Tiders frågor om hur statsministern ställer sig till uppgifterna.


Plusinnehåll Du behöver vara prenumerant på Fria Tider Plus för att ta del av hela denna artikel. Redan kund? Logga in direkt. Annars kan du skapa ett konto via erbjudandet nedan.

Köp Fria Tider Plus: 1 krona per dag

Ekonominyheter

Antiwar.com

Utrikespolitiska nyheter med fokus på icke-interventionism.

Senaste huvudledare

Fria Tider: Ännu inte för sent. En kort men total nedstängning kostar minst, både i kronor och människoliv.0 

Vetenskap

Svenska satsningen: Coronavaccin i form av nässpray. Ska kunna ges direkt i nässlemhinnan.0 

Var tredje europeisk kvinna bär på supergen från neandertalare. De som bär på genen föder fler barn och får färre missfall.0 Plus

Kultur

Bryan Adams pudlar efter anklagelser om rasism. Skyllde viruset på "förbannade fladdermusätande jävlar".0 

Är negerbollen dansk?. Populärt bakverk med kontroversiellt namn firas idag.0 Plus