Berlins reklamfilm: "AFA är kärlek"

Publicerad 15 juli 2020 kl 14.00

Utrikes. Den vänsterextrema våldsgrupperingen Antifa (AFA i Sverige) hyllas i en officiell reklamfilm från Berlin, rapporterar Junge Freiheit.

Gilla artikeln på Facebook

I filmen från stadsdelsområdet Friedrichshain-Kreuzberg, som publiceras på Berlins officiella hemsida, berättar den lokala miljöpartistiska toppolitikern Clara Herrmann om stadens kamp mot "rasism".

Ett av budskapen som visas är bland annat ett klistermärke med slagordet "Antifa är kärlek".

Herrmann tillkännager i videon de pristagare som tilldelas stadens antirasistiska så kallade Silvio Meier-pris. En av pristagarna är DFC Kreuzberg, som miljöpartisten beskriver som "en fotbollsförening för kvinnor, lesbiska, trans- och interpersoner" vars mål är att "skaka om fotbollsvärlden som domineras av cis-män".

Klubben har "ett stort engagemang mot sexism, rasism, homofobi och andra former av diskriminering inom fotbollen", förklarar Clara Herrmann.

Kreuzberg var tidigare ett ghetto för turkiska invandrare men har på senare år gentrifierats och invandrarna har fått flytta på grund av stigande bostadspriser. Idag bebos stadsdelen främst välmående vita vänstermänniskor, varav många vänsterextremister. Miljöpartiet de gröna är största parti i Kreutzberg.


"De har inte skapats på denna jord." Topphemlig militärgrupp ska ha säkrat material från besökare från rymden.0 Plus

Forskare vill utrota "fördomar" – med elektriska och magnetiska impulser mot hjärnan. "Exempelvis fördomen som leder till att terrorhandlingar kopplas till personer av arabiskt ursprung."0 Plus

Nyheter från förstasidan

Ekonominyheter

Antiwar.com

Utrikespolitiska nyheter med fokus på icke-interventionism.

Senaste huvudledare

Fria Tider: Ännu inte för sent. En kort men total nedstängning kostar minst, både i kronor och människoliv.0 

Depression, bipolär sjukdom och schizofreni. Dansk forskningsstudie stärker sambandet mellan PK-åsikter och traditionell galenskap.0 Plus

Kultur

Björn Kjellman: Fel att den "vite mannen" får så mycket utrymme. "Vår värld är orättvis och fördomsfull."0 

Vänsteraktivister rasar efter att svart komiker skämtat om slaveriet. Komediklubb attackeras efter politiskt inkorrekta skämt.0