Mordet på Jessica Whitaker
Antirasister visar sitt stöd för mordet på Jessica Whitaker på den mördade småbarnsmammans Facebooksida.

BLM-anhängare firar mord på vit mamma

Publicerad 14 juli 2020 kl 12.08

Utrikes. Småbarnsmamman Jessica Whitaker, 24, sköts ihjäl av en svart mobb efter att ha sagt "all lives matter". Nu firar anhängare till "Black lives matter"-rörelsen hennes död på Facebook.

Gilla artikeln på Facebook

Den 24-åriga kvinnan, som lämnar efter sig en treårig son, avrättades med skott i huvudet i Indiana tidigt på söndagen den 5 juli.

Tillsammans med sin fästman och två vänner hade hon hamnat i ett gräl med en grupp svarta män om "Black lives matter"-rörelsen. Efter att Jessica Doty Whitaker sagt "all lives matter" ställde sig mobben i bakhåll och sköt sedan ihjäl henne.

Händelsen mörkades i en vecka helt av de stora medierna i USA. När medierna häromdagen började rapportera om mordet, efter att det fått stor uppmärksamhet på alternativa sajter, påstods det att en vän till Whitaker hade sagt "n-ordet" under grälet.

Nu har BLM-anhängare postat en rad inlägg på den mördade småbarnsmammans Facebook-sida i ett försök att rättfärdiga mordet.

Användaren Eric Albany skriver att världen nu är lite säkrare när "rasisten" Whitaker är död.

Andra uttrycker sin glädje över mordet genom att posta rörliga bilder på dansande personer och liknande.

"Jag kan inte tycka synd om någon som använde sig av ett rasistisk ord och betedde sig som en jävla idiot", meddelar Josh Long.

Ytterligare en Facebook-användare skriver "Black lives matter" och konstaterar att "ni andra står på tur".

En annan användare, Brian Matthew, anser att den mördade 24-åringen "borde ha tänkt på sin son innan hon öppnade sin rasistiska jävla mun".


"De har inte skapats på denna jord." Topphemlig militärgrupp ska ha säkrat material från besökare från rymden.0 Plus

Forskare vill utrota "fördomar" – med elektriska och magnetiska impulser mot hjärnan. "Exempelvis fördomen som leder till att terrorhandlingar kopplas till personer av arabiskt ursprung."0 Plus

Nyheter från förstasidan

George Soros fyller 90

Miljardären lägger ännu ett årtioende bakom sig. Men Soros kulturmarxistiska livsverk har kanske aldrig varit så hotat som idag.0 

Ekonominyheter


Antiwar.com

Utrikespolitiska nyheter med fokus på icke-interventionism.