Larry Charles.

Borat-regissören: Bra att extremvänstern beväpnar sig

Publicerad 24 juli 2019 kl 16.27

Utrikes. Filmregissören Larry Charles uppger sig vara "glad" över att vänsterextrema grupper i USA skapar väpnade förband. Då kan de mer effektivt slåss mot Trump-anhängare, enligt regissören.
"Detta är ett krig", skriver han.

Gilla artikeln på Facebook

Det är i ett inlägg på Twitter som den Brooklynfödde profilen kommenterar en artikel i vänstertidningen The Guardian om att "antifascistiska" grupper i USA beväpnar sig med gevär.

Larry Charles skriver att han är "glad att se att vänstern beväpnar sig" eftersom han anser att vita nationalister och Trumpanhängare (som han kallar "Maga people") redan bejakar våld.

Den 62-årige regissören är känd för filmer som "Borat", "Brüno" och "The Dictator" med komikern Sasha Baron Cohen samt tv-serier som "Seinfeldt" och "Curb Your Enthusiasm".

Den senaste tiden har flera våldsdåd från vänsterextremister skett i USA. Quilette-redaktören Andy Ngo blev förra månaden misshandlad av en AFA-mobb i Portland. Tidigare i juli försökte en äldre vänsterextrem man genomföra ett brandattentat mot ett förvar för illegala invandrare i Tacoma, Washington. Ledande politiker för det demokratiska partiet, som Alexandria Ocasio-Cortez, har vägrat att fördöma dådet, skriver Breitbart.


Invandrarvåldtäkter ska skapa "mångfärgad framtid", hoppas läkare. Uppmanar "svarta, judar, handikappade och frimurare" att "kasta sig över högerfittorna".0 Plus

Nyheter från förstasidan

Våldsamma protester mot Macrons globalism

"Kaos" i Paris när proteströrelsen firar ett år. Polisen har mobiliserat "massivt" och omhändertagit ett 100-tal demonstranter.0 

Ekonominyheter

Världselitens köp av privatjet skenar

Predikar "flygskam" för reguljärflygets resenärer.. Men själva slår kändisar och storbolag rekord i inköp av privatjet i år.0 

Antiwar.com

Utrikespolitiska nyheter med fokus på icke-interventionism.

Senaste huvudledare

Ingen kronisk kansler. Ett annat Tyskland är att vänta när Angela Merkel väl lämnar makten.0 

Vetenskap

Nyupptäckta motiv på hällmålning avslöjar sjöfart på stenåldern. Forskarna upptäckte bilderna med hjälp av ny teknik.0 

Studie: Somaliers IQ ännu lägre än man tidigare trott. Forskare bestämde sig för att undersöka frågan grundligt.0 Plus

Kultur

Beslutet: Storkyrkan i Gamla stan målas rosa. Kyrkorådet, länsstyrelsen och Skönhetsrådet överens.0