Sverigebilden

Katie Hopkins: Feministerna är en maffia som förtrycker Sveriges kvinnor

Publicerad 3 mars 2017 kl 21.17
Av Mattias Albinsson

Media. Feminismen i Sverige är en del av kvinno­förtrycket och "motarbetar numera Sveriges kvinnor". Det hävdar den brittiska journalisten Katie Hopkins i en intervju med Fox News Tucker Carlson.

Gilla artikeln på Facebook

En strid ström av utländska journalister söker sig till Sverige för att med egna ögon bevittna den mångkulturella omdaningen av landet. En av dem är den brittiska medieprofilen och journalisten Katie Hopkins som numera är krönikör för Daily Mail.

Under sitt Sverigebesök nyligen har Hopkins bland annat träffat Örebropolisen Peter Springare och Fredrik Liljegren som är chef på brandstationen i Kista i Stockholm vars brandmän ofta larmas till bränder i förorter som Rinkeby och Husby. Hon chockas av att Sverige nu tycks befinna sig i fritt fall.

"Jag tänker tillbaka till mina 48 timmar i Rinkeby. Där undrar jag om slaget inte redan är förlorat. Jag såg en amerikansk journalist fly under poliseskort från den plats jag stod på, skrämda av de maskerade gäng som kontrollerar den plätten", skriver hon bland annat i sin krönika.

Hon lägger skulden för Sveriges utveckling på de liberala krafter som vägrar erkänna problemen och anklagar alla som uppmärksammar dem för att vara rasister. Som polismannen Springare som nu för andra gången utreds för brott i syfte att skrämma honom till tystnad.

I en intervju med Tucker Carlson berättar Hopkins att hon i Sverige mötte kvinnor som lever i skräck för de gäng som tar över gatorna i allt fler förorter. Men kvinnorna är inte bara rädda för gängen, de skräms även av feministerna och är rädda att bli stämplade som rasister om de protesterar mot samhälls­utvecklingen.

– Feministerna arbetar numera mot Sveriges kvinnor, säger Hopkins och fortsätter:

– Feministerna är de nya extremisterna. De är en del av problemet, de är en del av en maffia som tystar de problem som Trump, tack och lov, talade ut om.

Katie Hopkins säger också i intervjun att hon inte tror på att det går att skapa välfungerande mångkulturella stater.

– De tar med sig varje krig, varje konflikt, varje fientlighet. I Rinkeby, i Sverige, finns eritreaner som hatar somalier, som hatar afghaner, de har tagit med sig det, säger hon om invandrarna.

Hopkins tror heller inte att politikerna någonsin kommer erkänna att mångkultur inte fungerar eftersom det innebär att de då tvingas erkänna att de haft fel.

– Allt de tror på, de mångkulturella idealen, är fel. De borde inte ha släppt in 200.000 människor på två års tid och de ska släppa in ytterligare 400.000 de nästa fyra åren så problemen kommer inte försvinna, säger hon.

Katie Hopkins skräckresa till Sverige: "Din vita hora!"


Befolkningsbytet

Nytt rekord i utvandring. Siffror visar: Så flyr vi när tredje världen flyttar in.0 Plus

Fick orgasm av våldtäkten och stannade kvar för två till. "Tänkte att jag förtjänade det" – nu får Tinder-kvinnan 115.000 kr i skadestånd och mannen fängelse.0 Plus

Nyheter från förstasidan

Ekonominyheter

Biden försöker sätta kommunist på tung finanspost

Tunga protester från delstaterna och republikaner.. Vita huset vill att bankiren Saule Omarova tar över myndigheten OCC.0 


Antiwar.com

Utrikespolitiska nyheter med fokus på icke-interventionism.