Farage: 50.000 illegala invandrare får betalda hotellrum

Publicerad 31 juli 2020 kl 10.02

Inrikes. Närmare 50.000 illegala invandrare får bo på hotell i Storbritannien. Det handlar ofta om unga utomeuropeiska män och kostnaden för brittiska skattebetalare är enorm, hävdar politikern i ett granskande reportage på Youtube.

Gilla artikeln på Facebook

Sedan Brexitpartiets ledare Nigel Farage lyckades ta Storbritannien ut ur EU har han fokuserat alltmer på invandringen till landet.

Han har avslöjat hur den brittiska regeringen hjälper stora mängder utomeuropeiska invandrare över engelska kanalen.

Men nu växer skandalen.

Enligt Farage får 48.000 illegala invandrare bo på hotell i landet och brittiska skattebetalare står för notan. Ett företag har skrivit ett miljardkontrakt för att fortsätta verksamheten i flera år, hävdar han.

– Detta kostar skattebetalarna 5 miljarder pund under de kommande tio åren. Den här skandalen blir bara värre, säger Farage bland annat.

– Regeringen gör ingenting för att stoppa det, fortsätter han. Media kommer fördöma mig för att jag ens pratar om detta. Men det är sanningen och vi borde prata om det.

Farage har nu publicerat ett längre avslöjande reportage. Han försöker bland annat boka rum på ett fyrstjärnigt hotell, men det går inte. Hotellet är stängt för allmänheten och alla 147 rummen är redan bokade. Utanför möts han av unga rökande arabiska män.


Ekonominyheter

Antiwar.com

Utrikespolitiska nyheter med fokus på icke-interventionism.

Senaste huvudledare

Fria Tider: Ännu inte för sent. En kort men total nedstängning kostar minst, både i kronor och människoliv.0 

Staffanstorp, Jönköping, Strömstad, Vänersborg. Klicka för att se de klankriminella i din hemstad – data från polisens hemliga rapport.0 Plus

Mer från Inrikes

Mohamad, 23, åtalas för mordet på Tommie Lindh

Den 19-årige svensken fick kniven i hjärtat.. Gärningsmannen hotade sedan att mörda även kvinnan han våldtog.0 

Kritikstorm när Svenska kyrkan försvarar islamistkopplad grupp

Flera vill gå ur kyrkan.. "Eftersom ni stödjer och samarbetar med organisationer kopplade till terrorister vill jag lämna Svenska kyrkan."0 

Vetenskap

8.400 år gammal hund hittad i Sölvesborg. Tros ha begravts med gravgåvor.0 

Kultur

Raskrav införs för att få Oscar för bästa film. Nya "mångfaldskriterier" måste uppfyllas.0