Farage: 50.000 illegala invandrare får betalda hotellrum

Publicerad 31 juli 2020 kl 10.02

Inrikes. Närmare 50.000 illegala invandrare får bo på hotell i Storbritannien. Det handlar ofta om unga utomeuropeiska män och kostnaden för brittiska skattebetalare är enorm, hävdar politikern i ett granskande reportage på Youtube.

Gilla artikeln på Facebook

Sedan Brexitpartiets ledare Nigel Farage lyckades ta Storbritannien ut ur EU har han fokuserat alltmer på invandringen till landet.

Han har avslöjat hur den brittiska regeringen hjälper stora mängder utomeuropeiska invandrare över engelska kanalen.

Men nu växer skandalen.

Enligt Farage får 48.000 illegala invandrare bo på hotell i landet och brittiska skattebetalare står för notan. Ett företag har skrivit ett miljardkontrakt för att fortsätta verksamheten i flera år, hävdar han.

– Detta kostar skattebetalarna 5 miljarder pund under de kommande tio åren. Den här skandalen blir bara värre, säger Farage bland annat.

– Regeringen gör ingenting för att stoppa det, fortsätter han. Media kommer fördöma mig för att jag ens pratar om detta. Men det är sanningen och vi borde prata om det.

Farage har nu publicerat ett längre avslöjande reportage. Han försöker bland annat boka rum på ett fyrstjärnigt hotell, men det går inte. Hotellet är stängt för allmänheten och alla 147 rummen är redan bokade. Utanför möts han av unga rökande arabiska män.


"De har inte skapats på denna jord." Topphemlig militärgrupp ska ha säkrat material från besökare från rymden.0 Plus

Forskare vill utrota "fördomar" – med elektriska och magnetiska impulser mot hjärnan. "Exempelvis fördomen som leder till att terrorhandlingar kopplas till personer av arabiskt ursprung."0 Plus

Nyheter från förstasidan

George Soros fyller 90

Miljardären lägger ännu ett årtioende bakom sig. Men Soros kulturmarxistiska livsverk har kanske aldrig varit så hotat som idag.0 

Ekonominyheter

Antiwar.com

Utrikespolitiska nyheter med fokus på icke-interventionism.

Senaste huvudledare

Fria Tider: Ännu inte för sent. En kort men total nedstängning kostar minst, både i kronor och människoliv.0 

Depression, bipolär sjukdom och schizofreni. Dansk forskningsstudie stärker sambandet mellan PK-åsikter och traditionell galenskap.0 Plus

Kultur

Björn Kjellman: Fel att den "vite mannen" får så mycket utrymme. "Vår värld är orättvis och fördomsfull."0 

Vänsteraktivister rasar efter att svart komiker skämtat om slaveriet. Komediklubb attackeras efter politiskt inkorrekta skämt.0