"Ghislaine Maxwell har kopior på Epsteins övergreppsfilmer"

Publicerad 7 juli 2020 kl 10.19

Utrikes. Societetskvinnan Ghislaine Maxwell uppges ha kopior på alla sexövergreppsfilmer som pedofilbankiren Jeffrey Epsteins spelade in . Detta som en "försäkring" åt sig själv om Epstein åkte fast, uppger Daily Mail.

Gilla artikeln på Facebook

Det är brittiska Daily Mail som nu hävdar att Ghislaine Maxwell har kopior på alla övergrepp som Jeffrey Epstein spelade in och där kända personer påstås ha medverkat.

Maxwell, som anklagas för att ha värvat offer till Epsteins pedofilnätverk, ska ha gjort kopiorna som en försäkring.

Hon utpekas som en "ständigt listig" person som aldrig skulle ha varit med Jeffrey Epstein utan ett sätt att rädda sig själv.

– Hon har kopior på allt som Epstein hade. De kan innefatta mäktiga personer. Om hon faller, kommer hon ta alla med sig i fallet, säger en källa till den brittiska tidningen.

Samtidigt har det framkommit andra nya uppgifter om fallet, som ett foto där Ghislaine Maxwell sitter på tronen i Buckingham Palace tillsammans med den pedofilanklagade skådespelaren Kevin Spacey. De ska ha fått en rundvandring i slottet av prins Andrew, som mot sitt nekande pekats som deltagare i Epsteins sexnätverk.

Maxwell greps av FBI förra veckan. Hon hade gömt sig i ett lyxigt hus i skogarna i New Hampshire. Hon förnekar anklagelserna.


Kriget mot veden

Löfven försökte förbjuda vedspisar 2017. Nu ska en ny avgift på "virkesupplag" vid vägar bli regeringens nya sätt att komma åt "gratisenergin" på landsbygden.0 Plus

Människans natur

Svenskar tål bara 4 procent invandrare, visar ny forskning. Sen flyttar de från bostadsområdet, enligt en avhandling från Linnéuniversitetet.0 Plus

Ekonominyheter

Antiwar.com

Utrikespolitiska nyheter med fokus på icke-interventionism.

Senaste huvudledare

Fria Tider: Ännu inte för sent. En kort men total nedstängning kostar minst, både i kronor och människoliv.0 

Vetenskap

Hormon styr om pappor bryr sig om sina barn. Svenska forskare fick råtthannar att börja ta hand om ungarna.0 

Kultur

"Mr Bean" i upprop mot hatbrottslag. Muslimsk minister i Skottland vill inskränka yttrandefriheten.0 

Björn Kjellman: Fel att den "vite mannen" får så mycket utrymme. "Vår värld är orättvis och fördomsfull."0