Våldet i Kristianstad
Genrebild.

Grovt rån i villa i Kristianstad: Maskerade personer knivhögg offret

Publicerad 14 oktober 2019 kl 09.34

Inrikes. Ett grovt rån inträffade i ett villakvarter i Kristianstad på söndagskvällen. Polisen har spärrat av ett hus i området och bekräftar att det finns personskador.

Gilla artikeln på Facebook

Det var vid 21.20-tiden på söndagen som polisen arbetade med att utreda ett misstänkt "grovt brott" som inträffat i Kristianstad under kvällen.

Polisen är dock mycket förtegen om händelsen och har inte ens gått ut med information om var brottet inträffat.

"Med hänsyn till förundersökningssekretessen kommer ingen mer information i ärendet att lämnas under de närmaste timmarna. Polisen bedömer att det inte finns någon fara för allmänheten", skrev polisen på sin hemsida under söndagen.

Enligt Kristianstadsbladet handlar det om ett grovt rån och om en villa som spärrats av. Bland annat har dna-hundar och tekniker arbetat på platsen under natten. Men exakt hur många som drabbats av brottet vill polisen inte säga.

– Det finns personskador, men inga livshotande, säger Peter Frostlund, jourhavande förundersökningsledare vid polisen, till Kristianstadsbladet.

Aftonbladet säger sig ha uppgifter om att flera maskerade gärningsmän trängt sig in i bostaden och knivhuggit en person i ryggen. En person uppges ha gripits. Polisen ska även ha tagit med sig jordprover med kroppsvätskor från ett grönområde i närheten.

Enligt uppgifter till Fria Tider ska brottet ha begåtts i ett villaområde vid Österäng/Kulltorp. Polisen ska ha stoppat och tagit uppgifter på personer som befann sig i området.


Antiwar.com

Utrikespolitiska nyheter med fokus på icke-interventionism.

Senaste huvudledare

Ingen kronisk kansler. Ett annat Tyskland är att vänta när Angela Merkel väl lämnar makten.0 

Trumps handelspolitik kommer till Europa, skriver Dan Ahlmark. Den politiska globalismen kan bli nästa område som omdanas.0 

Mer från Inrikes

Alla riksdagspartier var för rasbiologi

Även kommunisterna ville ha rasbiologiskt institut.. "Varför röstade man då nej? Jo, av ekonomiska skäl."0 

Svenska läkare transplanterade livmoder från död kvinna

Första gången någonsin.. Kvinna i 30-årsåldern har fått livmoder från avliden.0 

Lappar varnar för terrorstudent vid universitet

Skulle "döda så många som möjligt" – pluggar nu IT och bor i studentkorridor.. "Syftet är att upplysa studenter och anställda om sådant som kan utgöra ett allvarligt hot mot deras säkerhet."0 Plus

Vetenskap

Studie: Afrikaner härstammar från okänd art. Bär på särskild "spök-dna" som saknas hos européer och asiater.0 Plus

Forskarlarmet: Svenska politiker struntar helt i gifterna i dricksvattnet. Vet inget om frågan, som inte alls finns på agendan.0 Plus

Kultur

LO rensar ut manlig arbetarkonst. Stor del av konstsamlingen slumpas bort och skänks till Myrorna.0 

Judisk grupp stoppar Roger Waters. Pink Floyd-stjärnan anklagas för att vara antisemit.0