Våldet i Kristianstad
Genrebild.

Grovt rån i villa i Kristianstad: Maskerade personer knivhögg offret

Publicerad 14 oktober 2019 kl 09.34

Inrikes. Ett grovt rån inträffade i ett villakvarter i Kristianstad på söndagskvällen. Polisen har spärrat av ett hus i området och bekräftar att det finns personskador.

Gilla artikeln på Facebook

Det var vid 21.20-tiden på söndagen som polisen arbetade med att utreda ett misstänkt "grovt brott" som inträffat i Kristianstad under kvällen.

Polisen är dock mycket förtegen om händelsen och har inte ens gått ut med information om var brottet inträffat.

"Med hänsyn till förundersökningssekretessen kommer ingen mer information i ärendet att lämnas under de närmaste timmarna. Polisen bedömer att det inte finns någon fara för allmänheten", skrev polisen på sin hemsida under söndagen.

Enligt Kristianstadsbladet handlar det om ett grovt rån och om en villa som spärrats av. Bland annat har dna-hundar och tekniker arbetat på platsen under natten. Men exakt hur många som drabbats av brottet vill polisen inte säga.

– Det finns personskador, men inga livshotande, säger Peter Frostlund, jourhavande förundersökningsledare vid polisen, till Kristianstadsbladet.

Aftonbladet säger sig ha uppgifter om att flera maskerade gärningsmän trängt sig in i bostaden och knivhuggit en person i ryggen. En person uppges ha gripits. Polisen ska även ha tagit med sig jordprover med kroppsvätskor från ett grönområde i närheten.

Enligt uppgifter till Fria Tider ska brottet ha begåtts i ett villaområde vid Österäng/Kulltorp. Polisen ska ha stoppat och tagit uppgifter på personer som befann sig i området.


Forskarna: Så stor är egentligen intelligensklyftan. Närmare 10.000 deltagare detaljstuderades och fick både gener och IQ testade.0 Plus

Nya Sverigebilden

Här talar invandraren ut om sitt hat mot svenskar. "Ni är äckliga pedofiler" och "ni kommer aldrig lyckas kasta ut oss", säger han bland annat.0 Plus

Nyheter från förstasidan

Ekonominyheter

Bostadsmarknaden hetare än någonsin

Övertaget för säljarna är nu rekordstort.. Situationen ännu mer urspårad än under tidigare rekordåret 2017.0 

Antiwar.com

Utrikespolitiska nyheter med fokus på icke-interventionism.

Senaste huvudledare

Våld, skattepengar och extremism. Ska Moderaterna regera med SD-stöd måste de kapa banden till Expo.0