"Hora! Slyna!" skrek manneni samband med bilsläpningen, som enligt åklagaren var "livsfarlig" och präglad av "särskild råhet". Kvinnans manlige kollega gjorde sitt bästa för att rädda henne när bilen körde iväg.

Här släpar Alladdin kvinnan efter bilen

Publicerad 12 mars 2018 kl 12.53

Inrikes. Den 21-årige araben dömdes för några år sedan till ett par veckors ungdomstjänst i tingsrätten för att ha gruppvåldtagit en flicka en hel kväll tillsammans med inte mindre än fem andra invandrare. Därefter friades han av hovrätten. Men nu åtalas han återigen – för att ha släpat en kvinna i 45-årsåldern efter sin bil vid en bensinmack.

Gilla artikeln på Facebook

© Polisen

Den misstänkte 21-åringen.

© Polisen

Kvinnans skador på ena benet efter släpningen.

© Polisen

Blåmärken på kvinnans arm.

Mannen, som heter Alladdin och är skriven i Stockholmsförorten Tensta, besökte den 5 september förra året en bensinstation i Upplands Väsby. Med sig i bilen hade han flera invandrarkompisar.

När han hade tankat för 850 kronor uppfattade personalen på macken det som att Alladdin tänkte smita utan att betala för sig.

Två ur personalen, en man och en kvinna i 45-årsåldern, gick fram till bilen.

Då hoppade araben in, vilket fick kvinnan att försöka ta tag i ratten för att hindra honom att köra iväg.

– Hora! Slyna! Släpp bilfan! skrek araben, berättade den manlige medarbetaren i förhör.

Alladdin smällde då igen bildörren så att kvinnans hand fastnade. Han körde sedan iväg och släpade kvinnan efter bilen i cirka 40 meter.

Flera vittnen sprang efter bilen i samband med släpningen. En kund sparkade på fordonet och kvinnans kollega lyckades slå sönder sidorutan. Det var på det sättet som kvinnan till slut kom loss.

De hjälpte sedan kvinnan in i butiken och sedan till sjukhus. Hon drabbades av svåra smärtor och hade grova skrapsår på benen. Arbetsbyxorna hade gått sönder och hela armen blev blå. Hon hade svårt att gå i cirka tre veckor efter händelsen.

Den 21-årige mannen åtalas nu för grov misshandel vid Attunda tingsrätt. Enligt åklagaren bör brottet bedömas som grovt "eftersom gärningen varit livsfarlig" och Alladdin "visat särskild hänsynslöshet och råhet".

"Stod i kö för att få våldta"
Så sent som i juni 2013 dömdes samme arab till ungdomsvård och 150 timmars ungdomstjänst i tingsrätten för grov våldtäkt.

Han var då en av sex invandrare som dömdes för att ha turats om att våldta en flicka i mars samma år.

Den 15-åriga flickan hade besökt en fest i Tensta och inför dådet hade en i gänget delat ut kondomer till de andra, som stod på kö i väntan på sin tur.

Invandrarna friades dock i hovrätten med hänvisning till att flickans rädsla för hot om våld inte var tillräcklig för att hon skulle ha ansetts ha befunnit sig i en särskilt utsatt situation. Domen väckte stor ilska.

Alladdin är svensk medborgare och kan därför inte utvisas hem till arabvärlden med nuvarande lagstiftning.


Få våra viktigaste nyheter

Gör som tiotusentals andra svenskar och följ Fria Tider på Facebook!

Nyheter från förstasidan

Israels förre ledare fotad hos Epstein – med unga kvinnor

Kamouflerad Ehud Barak togs på bar gärning utanför lyxhuset. Har också tagit emot tiotals miljoner i investeringar från pedofilbankiren.0 


Antiwar.com

Utrikespolitiska nyheter med fokus på icke-interventionism.