Handbok för muslimer i hur man slår kvinnor

Publicerad 25 mars 2012 kl 01.07

Utrikes.I många länder med hederskultur förtrycks kvinnor av sina män. En kontroversiell handbok som går att få tag på på Ebay lär nu manliga muslimer hur kvinnor kan misshandlas på bästa sätt.

Gilla artikeln på Facebook

För den som vill slå sin egen fru, men inte riktigt vet hur, finns nu räddningen i form av en handbok på engelska för muslimer.

Handboken, som heter A Gift for the Muslim Couple, är på 172 sidor och den går i detalj igenom hur en man bäst förtrycker sin kvinna.

Till exempel säger handboken att en kvinna inte får lämna hemmet utan tillåtelse och att kvinnor måste göra allt för att uppfylla sin mans önskningar, uppger kanadensiska Toronto Sun. För att hålla pli på sin fru kan hon misshandlas genom slag med händer eller pinnar, rådgör handboken.

A Gift for the Muslim Couple har sålt slut enligt Internetbokhandeln Idara Store, men kan införskaffas på auktionssidan Ebay.


Plusinnehåll Du behöver vara prenumerant på Fria Tider Plus för att ta del av hela denna artikel. Redan kund? Logga in direkt. Annars kan du skapa ett konto via erbjudandet nedan.

Köp Fria Tider Plus: 1 krona per dag

Här kampanjar hon mot "vita män" och "rasism". Men när fästmannen Hasan nekades PUT mördade han sin flickvän i protest.0 Plus

Ekonominyheter

Antiwar.com

Utrikespolitiska nyheter med fokus på icke-interventionism.

Senaste huvudledare

Fria Tider: Ännu inte för sent. En kort men total nedstängning kostar minst, både i kronor och människoliv.0