FTX-kraschen
WEF-grundaren Klaus Schwab och den nu borttagna sidan om FTX.

Här försöker Klaus Schwab mörka Bankman-Fried-kopplingen

Publicerad 15 november 2022 kl 06.23

Utrikes. Världsekonomiskt forum, WEF, försöker nu dölja sina tidigare band till kryptobörsen FTX:s grundare Sam Bankman-Fried. Det rapporterar New York Post.

Dela artikeln

Minst en miljard dollar har försvunnit från kryptobörsen FTX som gått i konkurs, och Sam Bankman-Fried anklagas för att vara en finansiell storsvindlare.

Den idag 30-årige grundaren av FTX har tjänat åtskilliga miljarder på kryptovalutor och var den näst största gåvogivaren till Demokraterna och amerikansk vänsterextremism efter George Soros.

Organisationen Världsekonomiskt forum – som leds av globalisten Klaus Schwab – hade tidigare på sin sajt en särskild sida för FTX, som där betecknades som "partner".

Sam Bankman-Fried själv höll låda på WEF:s senaste globalistmöte i Davos i maj.

Men efter att FTX gått i konkurs och skandalen blivit ett faktum har WEF nu i tysthet raderat all information om FTX från sin hemsida, skriver New York Post.

WEF har inte återkommit med någon kommentar om den borttagna informationen, enligt tidningen.

Bild:

© Skärmdump

På sociala medier cirkulerar bilder på Sam Bankman-Fried när han är tillsammans med diverse vänsterprofiler – här med USA:s förre president Bill Clinton och Storbritanniens tidigare premiärminister Tony Blair på Bahamas förra året.


Nyheter från förstasidan

Ekonominyheter

Prognos: Bostadsbyggandet på fortsatt låga nivåer

Tecken på en liten vändning.. "Men vi är långt ifrån de nivåer som behövs."0 


Antiwar.com

Utrikespolitiska nyheter med fokus på icke-interventionism.